Baterii OUTDOOR si SOLARE

Baterii outdoor si solare

Compania olandeza Xtorm a dezvoltat doua segmente conexe, parte integranta a bateriilor externe, si anume bateriile portabile dotate cu incarcare solara, respectiv power bank-urile de tip outdoor. Intuind nevoia utilizatorilor pentru energie portabila si energie solara in timpul activitatilor in natura, de tip outdoor, camping, excursii sau drumetii, Xtorm ofera o gama larga de baterii externe rezistente la apa, baterii portabile rezistente la socuri si o intreaga serie de power bank-uri cu panou solar.

Astfel, bateriile externe solare Xtorm ofera posibilitatea captarii energii solare, independenta de orice sursa de energie conventionala, si stocarea acesteia in power bank. Magazinul nostru va pune la dispozitie o serie de baterii portabile 2 in 1, care va ofera posibilitatea producerii si stocarii energiei solare in orice mediu propice v-ati afla.

Incarcatoare CASA si AUTO

Incarcatoare casa si auto

Evolutia bateriilor externe, a telefoanelor mobile si tabletelor cu necesar de curent de reincarcare mare, cat si a tehnologiilor noi de incarcare rapida QC3.0 sau a incarcarii wireless QI, au condus in mod direct la aparitia incarcatoarelor si a cablurilor cu performante superioare.

Incarcatoarele rapide produse de Xtorm, cablurile de reincarcare cu licenta Apple MFi (made for iPhone), cablurile de incarcare cu mufa USB-C si microUSB, ce suporta incarcare rapida multi voltaj QC3.0, reprezinta solutia profesionala pentru incarcarea eficienta si in siguranta a platformelor mobile. Xtorm produce incarcatoare auto, incarcatoare de casa si hub-uri de alimentare cu curent, capabile sa incarce rapid telefoanele compatibile. Xtorm ofera hub-uri de reincarcare mixte, cu functii de incarcare wireless, USB-C, QC3.0 si Apple lightning. 

Harta Sitului

Distributie & Dealeri

Esti interesat sa devii dealer sau distribuitor ale produselor XTORM? Te asteptam alaturi de noi!

xtorm.ro © 2024

Contacteaza-ne

Locația noastra

Str. Andrei Barseanu, nr.9, Bucuresti sector 3.

031.805.66.74; 0731.048.232

031.805.66.74

Luni-Joi : 14.00-18.30 / Vineri : 14.00-17.00