Karma Protect distribuitor si importator baterii externe Xtorm in Romania

Va invitam sa va alaturati familiei bateriilor externe profesionale marca Xtorm

Site-ul www.xtorm.ro este o continuare a proiectului Karma Protect, fiind un proiect unic in Romania, oferind clientilor sai:

 • o gama completa produse profesionale, de inalta calitate;
 • serviciile customer service, sales si prezentare produse fiind de calitate maxima, contrar trendului actual din Romania;

Acest proiect a fost nascut din sesizarea lipsei de interes acordata clientilor si prezentarii produselor si a transformarii comertului electronic in Romania intr-un balci / talcioc. Astfel, am decis sa actionam contra curentului actual. Astfel ne-am concentrat asupra calitatii produselor, alegand si testand cu foarte mare atentie produsele si brandurile pe care le reprezentam in Romania.

In domeniul bateriilor portabile si accesoriilor precum incarcatoare am ales brand-ul Xtorm. Brand OLANDEZ 100%, face parte din portofoliul companiei Telco Accesories b.v. Companie fondata in anul 2008 va implini anul aceste 10 ani de activitate, ajungand foarte repede in top si evidentiindu-se prin tehnologia folosita.

Gama “made for Apple” este de real succes in lume, avand licenta Aplle de fabricare. Asta spune mult despre calitatea produselor, astfel calitatea brandului a fost acceptata si promovata de producatorul Apple. 

Domeniile acoperite de brandul Xtorm sunt:

 • baterii portabile standard, cu capacitate mare
 • baterii externe cu incarcare rapida QC3.0,
 • baterii externe de ultima generatie cu mufa usbC
 • baterii externe cu iesire curent 220V
 • baterii externe tip outdoor, excursii, natura. Aceste baterii sunt rezistente la apa si socuri
 • baterii portabile cu incarcare solara, panouri solare cu eficienta foarte mare
 • baterii portabile pentru AppleWatch 
 • solutii incarcare birou, hub-uri de incarcare de mare putere, extrem de compacte, dotate cu functii de ultima generatie: incarcare wireless, mufa usbC, incarcare rapida QC3.0
 • incarcatoare priza si auto de mare putere
 • cabluri incarcare si date ce suporta curenti incarcare mari, foarte rezistente la uzura mecanica
 • solutii profesionale de tip Charging Point
 • boxe portabile wireless.

Prin activitatea sa, compania Karma Protect SRL, urmareste sa vina in intampinarea solicitarilor prin oferirea de produse de inalt nivel calitativ.   Alegand bateriile si solutiile de incarc are portabile Xtorm clientii vor fi conectati la ultimele noutati tehnologice, eliminand riscul ramanerii fara energie cat si facilitarea procesului de incarcare al telefoanelor, tabletelor si accesoriilor secolului 21.  

Clientii Xtorm se vor bucura de avantajele folosirii unui produs “premium class” si vor intelege diferenta intre un produs de tip buget si un produs inalt calitativ.

Prin Karma Protect SRL puteti beneficia de consultanta, de solutii optime propuse de specialistii nostri, de ultimele noutati in materie de produse si tehnologii, avand garantia calitatii la cele mai competitive preturi. Experienta noastra in domeniu constituie un real suport in incercarea de a satisface din plin cerintele clientilor.

Devenind client www.xtorm.ro alegeti calitatea si performanta dusa la extrem in domeniul solutiilor de incarcare (baterii portabile, incarcare wireless, incarcare solara, baterii solare, hub-uri incarcare, incarcare USBC, cabluri de calitate si adaptroare ultra rapide).

Atuurile noastre: promptitudine, profesionalism, seriozitate. Satisfactia clientilor nostri este si a noastra.

In speranta unei colaborari fructuoase de ambele parti va asteptam sa deveniti clientii nostri !!!

xtorm.ro © 2024

Contacteaza-ne

Locația noastra

Str. Andrei Barseanu, nr.9, Bucuresti sector 3.

031.805.66.74; 0731.048.232

031.805.66.74

Luni-Joi : 14.00-18.30 / Vineri : 14.00-17.00