Marfa se livreaza in general din stocul propriu (mai mult de 98%). In acest caz marfa se livreaza in 24-36h.

In cazuri exceptionale o sa fiti contactati dupa plasarea comenzii pentru a vi se comunica data livrarii.(marfa lipsa la producator).

 

A. Cum intru in posesia marfii?

Transportul se realizeaza prin intermediul curieratului rapid Fan Courier (www.fancourier.ro). Marfa va pleca catre destinatie in 24h (in cazul in care produsele sunt pe stoc), in caz contrar urmand sa fiti contactat de un operator pentru a vi se comunica termenul de onorare al comenzii. Livrarea coletelor se va face in temen de 24 de ore de la data expeditiei. Coletul va fi livrat direct la adresa mentionata de beneficiarul marfii.

Se poate opta si pentru ridicarea marfii de le sediul nostru.

!!! Important !!!

Transportul este gratuit pentru comenzi avand valoarea de peste 200 RON in reteaua principalaFan Courier (fara km suplimentari). Pentru a verifica localitatea dumneavoastra verificati: www.fancourier.ro.

Pentru comenzile ce se incadreaza valoric la transport gratuit si sunt din afara retelei mai sus mentionate asiguram transportul gratuit pana in cea mai apropiata localitate de dumneavoastra. 

Puteti solicita la cerere comunicarea numarului expeditiei dumneavoastra, avand posibilitatea urmaririi expeditiei online !

Riscurile / costurile de transport sunt suportate in totalitate de beneficiarul marfii.

 

B. Cum platesc?

1. Plata ramburs – direct la curier, in momentul primirii coletului, in numerar - contravaloarea marfii + valoarea taxelor de transport aferente (DACA nu se incadreaza in termenii promotiei Transport Gratuit)

2. Plata prin banca - OP - se va emite o factura proforma a carei plata se va face anterior livrarii marfii, marfa urmand a fi expediata catre beneficiar numai dupa confirmarea efectuarii platii.

Atentie!! Va rugam nu platiti inainte de a fi contactat de un operator!

3. Plata CASH la sediul nostru. (nu se accepta plata cu card).

xtorm.ro © 2024

Contacteaza-ne

Locația noastra

Str. Andrei Barseanu, nr.9, Bucuresti sector 3.

031.805.66.74; 0731.048.232

031.805.66.74

Luni-Joi : 14.00-18.30 / Vineri : 14.00-17.00