In aceasta sectiune incercam sa va explicam pe scurt ce inseamna regulamentul DGPR, drepturile dumnoeavoastra si ce facem noi concret pentru a proteja datele dumneavostra.

1. Operatorul responsabil: Karma Protect SRL Str.Andrei Barseanu nr.9 Bucuresti, office@karmaprotect.ro,  0729858255

2. In ce SCOP utilizam datele dumneavoastra - Vom folosi datele dvs.(obținute online sau personal), printre alte scopuri, pentru a vă gestiona înregistrarea ca utilizator, pentru a gestiona achizițiile de produse sau servicii, pentru a vă răspunde întrebărilor, precum și, dacă doriți, pentru a vă trimite comunicările noastre personalizate. 

Detalii complete accesati urmatorul LINK

* daca alegeti sa achizitionati un produs/serviciu conform regulamentului DGPR, furnizarea datelor personale (nume, prenume, adresa, telefon, email) sunt necesare indeplinirii relatiei comerciale pe care o solicitati si NU este optionala, NU avem nevoie de acordul dumneavoastra deoarece legislatia fiscala si logistica necesara indeplinirii contractului comercial necesita aceste date DAR va asiguram ca respectam absolut toate prevederile regulamentului DGPR atunci cand prelucram aceste date si am luat toate masurile pentru ca datele dumneavoastra sa fie in siguranta si prelucrate conform DGPR. 

** datele cerute pentru indeplinirea obligatiilor contractuale NU vor fi folosite pentru alte activitati ca marketing, publicitate etc in mod automat ci NUMAI cu acordul dumneavoastra;

3. De ce folosim datele dumneavostra - Vă prelucrăm datele din diferite motive. Cel mai important este că trebuie să le prelucrăm pentru a executa contractul pe care îlîncheiați cu noi atunci când vă înregistrați și când cumpărați ceva sau pentru a beneficia de oricare dintre serviciile sau funcționalitățile noastre, dar există și alte motive care ne legitimează, cum ar fi, printre altele, interesul de a răspunde întrebărilor dvs. sau consimțământul pe care ni-l dați pentru a vă trimitenewsletter-ul nostru.

Detalii complete accesati urmatorul LINK

4. Companiile terte ce au access la datale dumneavostra - Vom face schimb cudatele dvs. cu furnizorii de servicii care ne ajută sau ne oferă sprijin, indiferent dacăsunt societăți noastre sau colaboratori externi cu care am încheiat un acord și care se află în spațiul sau în afara Uniunii Europene. Aceste entitati sunt obligate sa actioneze in conformitate cu DGPR. Exemple:

*pentru a putea face livrarea trebuie sa transmitem datele necesare livrarii unei firme de curierat

*legislatia fiscala ne obliga sa transmitem rapoarte, declaratii sau bilanturi care contin date personale catre institutiile statului (Ministerul Finantelor) in scopuri financiare si prevenire fraude.

Detalii complete accesati urmatorul LINK

5. Drepturile dumneavoastra - Aveți dreptul de a accesa, corecta sau șterge dateledvs. personale. În unele cazuri, aveți și alte drepturi, spre exemplu, vă puteți opune ca noi să vă utilizăm datele sau solicitați portabilitatea lor astfel cum vom explica detaliat in urmatorul LINK

6. Masurile luate de Karma Protect SRL pentru protejarea datelor personale conform regulamentului DGPR:

- Cel mai avansat protocol de securitate existent pe piata - Certificat Comodo SSL EV (Comodo fiind cea mai de incredere companie emitenta a certificatelor de tip SSL, produsul lor de varf fiind certificatul Comodo SSL EV. Certificat cu cea mai complexa encriptare a datelor: semnatura 2048 bit, 256bit encriptie a datelor. Bara de culoare verde in care este trecuta compania ce detine site-ul arata ca acea companie/ site au fost testate si sunt legitime. mai multe detalii certificat click aici

Protocol de securitate HTTP Strict Transport Security (HTTPS). Folosirea unui certificat SSL nu este de ajuns pentru a proteja impotriva tehnicilor "Man in the middle", "phishing", "cookie hijack", "protocol downgrade" etc. Astfel Site-ul nostru este inregistrat intr-o lista cu site-uri sigure, lista ce este implementata tuturor browserelor principale de pe piata (hard-coded). Astfel daca folositi un browser updatat acesta va stii ca aceasta conexiune este sigura si va impiedica posibile atacuri. Conform, Qualys, Inc. (NASDAQ: QLYS), organizatie specializata in securitate cibernetica, membra a Cloud Security Alliance (CSA) - nivelul de securitate al site-ul nostru este A+, cel mai inalt nivel de securitate. Doar 11.6% din site-urile verificate au acest nivel, 46.6% A, 0.2% -A, 41.5% - complet nesecurizate. Folosind acest link puteti sa testati site-urile pe care navigati: CLICK, iar aici puteti sa va testati browserul: CLICK

- Folosirea unui server web privat, securizat, cu sisteme back-up de siguranta.

- Alegerea partenerilor implicati in procesul logistic, marketing, financiar, securitate - compatibili cu regulamentul DGPR.

- Implementarea unor solutii de securitate suplimentara pentru a proteja datele personale, OFF-LINE - sistem de alarma cu dispecerat, securizarea calculatoarelor, securizarea programelor de facturare, securizarea locului unde este pastrata arhiva, instruirea personalului ce prelucreaza datele, crearea unor norme interne de management date personale.

- Colaborarea cu un birou de avocatura specializat in Protectia Datelor Personale pentru consultanta si managementul Politicilor Datelor Personale.

- Aplicarea unor masuri tehnice automate / semiautomate cu privire la managementul Datelor Personale, conform GDPR. Astfel va oferim accesul total transparent si facil asupra datelor dumneavoastra prelucrate de noi.

In speranta ca am reusit sa va oferim toate informatiile necesare, totusi daca am omis ceva sau aveti neclaritati va rugam sa ne contactati: dragos@karmaprotect.ro, in cel mai rapid timp vom raspunde solicitarilor dumneavostra.

xtorm.ro © 2024

Contacteaza-ne

Locația noastra

Str. Andrei Barseanu, nr.9, Bucuresti sector 3.

031.805.66.74; 0731.048.232

031.805.66.74

Luni-Joi : 14.00-18.30 / Vineri : 14.00-17.00