Brandul olandez XTORM a fost infiintat in anul 2008.

Bateriile externe Xtorm au devenit rapid bateriile de referinta pentru alti producatori. 

Compania olandeza Telco Accesories b.v. detinatorul brand-urilor Xtorm, Geko a fost infiintata in anul 2008, avand o singura viziune: nevoia de energie portabila.

In prezent, device-urile si gadget-urile au nevoie de tot mai multa energie si de cele mai multe ori avem nevoie de cel putin o incarcare a lor in timpul zilei. Olandezii au prevazut acest aspect de acum 10 ani, si au tinut pasul cu tehnologia evoluand si dezvoltand solutii de incarcare din ce in ce mai performante, mai compacte, mai usor de utilizat si mai sigure!

Strategia este una foarte simpla si extrem de focalizata pe diverse domenii de activitate si de device-uri.

Bateriile portabile standard, dezvoltate pentru dispozitive fara cerinte mari, baterii cu capacitati mari si curent iesire de pana la 2.4A. Astfel aceasta serie este una ce armoniaza perfect capacitatea mare cu pretul.

Bateriile externe cu caracteristici speciale, au fost create pentru device-urile de noua generatie, telefoane cu incarcare wireless, telefoane cu incarcare rapida de tip quick charge Qualcomm 3.0, telefoane cu mufa USB C.

Baterii cu incarcare solara, acestui segment acardandu-se o atentie deosebita, olandezii au reusit sa imbine perfect o baterie externa cu panouri solare speciale, cu un randament foarte bun. Folosirea energiei “verzi” devine o necesitate. Deci avem o serie dedicata energiei solare.

S-a simtit lipsa bateriilor portabile dedicate outdoor (natura, camping, excursii), astfel Xtorm are in portofoliu baterii rezistente la apa si la socuri. Baterii externe concepute special pentru uzul in natura.

Producerea cablurilor de incarcare ce pot sa suporte incarcari rapide (amperaje ridicate) precum si rezistenta mecanica a fost o lupta castigata de Xtorm, reusind sa aiba in portofoliu cabluri de foarte buna calitate.

Solutiile de incarcare de tip HUB aduc brand-ului un mare plus, Hub-urile produse de Xtorm sunt prevazute cu caracteristici inovatoare precum iesire USBC, incarcare wireless, incarcare rapida QC3.0. Au ca target principal usurarea procesului de incarcare / alimentare acasa sau la birou.

Incarcatoarele si adaptoarele Xtorm sunt de capacitate mare si ofera o incarc are sigura foarte rapida. Sunt dotate cu mai multe iesiri pentru a putea face posibila incarcarea simultana a mai multor device-uri.  

Boxele wireless produse sub brand-ul GEKO, sunt dotate cu suport pentru bicicleta, putere mare, fidelitate excelenta la un pret rezonabil.

Solutiile de tip puncte incarcare, este un trend un accensiune, olandezii punand accent pe acest segment. Astfel avem in portofoliu mai multe tipuri de solutii de incarcare profersionale, dedicate afacerilor de lux (restaurante, hoteluri, sali conferinte, ambasade, etc). Avem puncte de incarcare fixe, puncte de incarcare mobile, seif cu incarcare, hub-uri incarcare.  

Compania OLANDEZA, prin calitatea ridicata a produselor au reusit sa obtina patentul de la compania Apple pentru o parte din produse. Deci produsele marcate cu sigla “made for Apple” sunt agreate si recunoscute de gigantul Apple. Colaborarea cu Apple a fost o rampa de propulsare a brand-ului olandez Xtorm, acesta ajungand in topul producatorilor de solutii incarcare fixe sau mobile. 

Astfel gasim colaborari cu producatorul Xtorm in intreaga lume cu brand-uri si companii importante. Printre ele, mentionam si colaborarea cu compania aeriana KLM. Astfel gasim produsele Xtrom in marile aeroporturi din lume cat si in cataloagele de vanzare din aeronavele companiei KLM.

xtorm.ro © 2024

Contacteaza-ne

Locația noastra

Str. Andrei Barseanu, nr.9, Bucuresti sector 3.

031.805.66.74; 0731.048.232

031.805.66.74

Luni-Joi : 14.00-18.30 / Vineri : 14.00-17.00