Baterie externa Iphone 15W Xtorm XB300L 6000mAh

Cod produs: XB300L


Power bank pentru iPhone cu capacitate de 6.000 mAh, incarcare rapida si cablu USB - lightning atasat magnetic de corpul bateriei externe. Bateria externa poate incarca doua dispozitive simultan la o putere de 5V/3A pe USB C si 5V/2,4A pe USB

300,00 Lei
-+
- Comparare produse -
Doresc raspuns in privat (nu se va publica)
Video

Prezentare baterie externa 15W xb300

Aceasta baterie din seria XB3 este o baterie ideala pentru calatorii datorita dimensiunii mici, greutatii scazute si rapiditatii cu care telefonul se poate incarca cu pana la 15W.

Bateria externa proiectata de Olandezii de la Xtorm este unica prin cablul USB-C la Lightning (IPhone/IPad) atasat magnetic de corpul bateriei.

Power Bank-ul XB300L face parte din seria produselor ce au licenta producatorului Apple (made for Iphone). Aceste produse sunt optimizate, testate si aprobate de Apple. Olandezii de la Xtorm au reusit sa obtina ceea ce doar 2-3 producatori de accesorii au reusit: licenta APPLE! (made for Ipnone).

Aceasta licenta garanteaza compatibilitatea totala a bateriei externe cu telefoanele Iphone si tabletele Ipad. Bateria interna a dispozitivelor mobile este unul din cele mai abuzate ansamble, existand riscul deteriorarii capacitatii totale foarte rapida in lipsa unui incarcator sau baterii externe de calitate, aprobate de producatorul Apple. Este incredibila neatentia posesorilor de telefoane si tablete de ultima generatie, dispozitive foarte scumpe, la folosirea sistemelor neadecvate de incarcare.

Alegerea unei baterii externe, a unui incarcarcator sau a unui cablu de o calitate indoielnica este un comportament irational ce conduce in mod direct la pierderi infinit mai mari decat castigul initial facut la alegerea unei baterii externe sau al unui incarcator mai “ieftin”.

Power bank-ul Xtorm XB300L este cel mai compact din seria de top XB. Dotat cu o baterie interna de 6000 mAh, acumulatorii litiu folositi sunt de cea mai inalta calitate acestia suportand curent de incarcare si descarcare foarte mare. Astfel bateria externa este capabila sa furnizeze curenti si voltaje foarte mari.

Bateria externa merge folosita si la un laptop ce are mufa USB-C si reuseste sa mareasca durata de viata a bateriei cu cei 6000mAh.

Cea mai mica baterie externa din seria PRO a olandezilor de la Xtorm poate fi considerata o “bijuterie” extrem de valoroasa si discreta. Atat de mica incat poate sa incapa si in cea mai aglomerata poseta, poate fi folosita atat in viata de zi cu zi cat si in situatii in care calitatea si desig-ul accesoriilor sunt foarte importante.

Avem prezente doua mufe: USB standard, 5V 2,4A si USB-C, 5V 3A.

Datorita bateriei interne de top, reincarcarea bateriei externe se poate realiza rapid. Daca conectati power bank-ul la o sursa USB de minim 3A, incarcarea acestuia se poate realiza de 2 ori mai repede decat in cazul unei baterii standard.

O alta caracteristica de top al acestei baterii externe este prezenta cablului de reincarcare USB-Lightning(Iphone) atasat magnetic de carcasa. Astfel putem folosi acest cablu pentru a reincarca un telefon Iphone sau o tableta Ipad. Extrem de util, scapam de grija uitarii cablurilor acasa.

Bateria externa face parte din gama inovativa si eleganta de baterii externe, din categoria XB3. Bateriile externe din aceasta categorie combina caracteristicile unice cu un design foarte bine gandit, care a castigat deja doua premii prestigioase: Red Dot Design Award si iF DESIGN AWARD.

Bateria externa Travel permite incarcarea dispozitivelor mobile oriunde si oricand; ofera suficienta putere pentru incarcarea unui smartphone de cel putin trei ori. Este posibila incarcarea simultana a doua dispozitive. Mai mult, finisarea cauciucata ofera bateriei de rezerva un aspect neted si elegant.

Continutul pachetului: baterie externa, cablu USB- C – Lightning atasat magnetic de baterie, cablu incarcare USB – USB C, manual.

PREZENTARE GENERALA
Capacitate (mAh) 6000
Numar incarcari telefon (2000mAh) 3
Iesire 220V NU
Panou solar NU
Incarcare rapida (QC 3.0) NU
Iesire USB-C DA
Incarcare WIRELESS NU
Specificatii GENERALE
 • Extrem de compact si usor, putand fi purat cu usurinta
 • Licenta APPLE.
 • COMPATIBILITATE
  Incarcare rapida IPhone NU
  Android cu microUSB (Samsung, Htc etc) DA
  Iphone 7,8,X,Xs,Xr (incarcare normala) DA
  Laptop cu USB-C (MacBook, Dell etc) NU
  Apple Watch NU
  Laptop (220V) NU
  Telefoane cu incarcare WIRELESS NU
  Telefoane cu incarcare rapida (QC 3.0, QC2.0) NU
  CARACTERISTICI TEHNICE
  Dimensiune (cm) 12,8 x 7,6 x 1,4
  Greutate (grame) 184
  Numar iesiri 2
  Iesire 1 USB - 5V (2A,4)
  Iesire 2 USB C - 5V (3A)
  Mufa incarcare USB C - 5V (2A)
  PACHETUL INCLUDE
 • baterie externa
 • cablu scurt USB C - Lightning(Iphone), fixat cu magnet pe lateralul bateriei
 • cablu USB - USB C
 • manual
 • Garantie

  24 LUNI - PERSOANE FIZICE

  12 LUNI - PERSOANE JURIDICE

  Nota: Codul HTML este citit ca si text!
      Rau           Bun
  xtorm.ro © 2021

  Contacteaza-ne

  Locația noastra

  Str. Andrei Barseanu, nr.9, Bucuresti sector 3.

  031.805.66.74; 0731.048.232

  031.805.66.74

  Luni-Joi : 14.00-18.30 / Vineri : 14.00-17.00