Baterie externa USB-C Iphone Xtorm XB202LU 15000mAh

Cod produs: XB202LU


Cea mai tare baterie externa pentru Iphone si Ipad. Bateria portabila are o capacitate de 15000mAh, licenta Apple, cablu incarcare fixat pe corpul bateriei, incarcare rapida QC3.0 si incarcare laptop USB-C.

359,00 Lei
-+
- Comparare produse -
Doresc raspuns in privat (nu se va publica)

Power Bank-ul XB200LU face parte din seria produselor ce au licenta producatorului Apple (made for Iphone). Aceste produse sunt optimizate, testate si aprobate de Apple. Olandezii de la Xtorm au reusit sa obtina ceea ce doar 2-3 producatori de accesorii au reusit: licenta APPLE! (made for Ipnone).

Aceasta licenta garanteaza compatibilitatea totala a bateriei externe cu telefoanele Iphone si tabletele Ipad. Bateria interna a dispozitivelor mobile este unul din cele mai abuzate ansamble, existand riscul deteriorarii capacitatii totale foarte rapida in lipsa unui incarcator sau batrii externe de calitate, aprobate de producatorul Apple. Este incredibila neatentia posesorilor de telefoane si tablete de ultima generatie, dispozitive foarte scumpe, la folosirea sistemelor neadecvate de incarcare.

Alegerea unei baterii externe, a unui incarcarcator sau a unui cablu de o calitate indoielnica este un comportament irational ce conduce in mod direct la pierderi infinit mai mari decat castigul initial facut la alegerea unei baterii externe sau a unui incarcator mai “ieftine”.

Bateria externa este compatibila cu telefoane Iphone X, Iphone 7, Iphone XS, Iphone 8 etc sau cu tabletele Ipad.

Seria bateriilor portabile flag-ship ale producatorului olandez Xtorm este upgradata, astfel bateria externa XB202LU este cea mai echilibrata baterie portabila capabila sa incarce un laptop, fiind dotata si cu tehnologie de incarcare rapida QC3.0 si cablu incarcare Lightning (Iphone) inclus si fixat magnetic pe corpul bateriei.

Bateria externa XB202U, produsa de olandezii de la Xtorm, imbina armonios capacitatea foarte mare (15.000mah), dimensiunile redusece fac posibila transportul extrem de facil, mufa USB Ccu capacitate de 3A, mufa incarcare rapida QC 3.0, iesire USB normala cu putere mare (2.4 A), incarcare baterie externa rapida de tip USB C, compatibilitate laptop cu Usb C MacBook.  Ca si noutate absoluta avem incarcare rapida a power bank-ului, prin intermediul mufei USB-C, bineinteles daca se foloseste un incarcator de calitate si cu amperaj ridicat 2A.

Bateria externa are o capacitate de 15.000 mAh. Aceasta capacitate reprezinta o cantitate de energie suficienta pentru a asigura incarcarea mai multor telefoane mobile sau tablete de mai multe ori. Ca avantaj major al acestui power bank il constituie raportul excelent intre capacitate si marime. Astfel avem o baterie cu o capacitate sufiecienta dar si o dimensiune foarte compacta, aspect esential in alegerea unui power bank.

Capacitatea bateriei de a alimenta pana si un laptop MacBook cu mufa USB-C sau alte laptopuri dotate cu mufa USB-C, o propulseaza in topul preferintelor clientilor activi, ce folosesc produse de top ce au nevoie de solutii incarcare portabile de calitate maxima. Datorita dimensiunilor reduse si a capacitatii relativ mici putem discuta mai mult de o baterie externa pentru laptopurile dotate cu mufa USB-C. Bateria externa nu are putere sa incarce laptopul daca acesta este in functiune sau daca se realizeaza operatiuni ce necesita un sonsum ridicat de energie. Insa functioneaza ca o extindere a bateriei interne a laptopului; daca luam in considerare dimensiunea extrem de mica a bateriei externe aceasta caracteristica (extinderea bateriei interne a unui laptop cu 15.000 mAh) este fabulos! 

Printre tehnologiile de top folosite amintim incarcarea rapida de tip Qualcomm 3.0, majoritatea telefoanelor de ultima generatie produse de Samsung, Htc, Huawei sau altii au implementate aceasta tehnologie. Daca telefonul dumneavoastra este dotat cu tehnologie quick charge QC 2.0 sau QC 3.0 a avea un power-bank capabil sa ofere acest avantaj este imperativ. Astfel va puteti incarca dispozitivele foarte repede folosind un power bank portabil.

Mufa USB de 5V este capabila sa ne ofere un curent de maxim 2.4A. Aceste amperaje de obicei sunt cerute de tabletele Apple Ipad sau tabletele Samsung sau alte dispozitive ce nu sunt dotate cu incarcare rapida de tip Qualcomm insa folosesc multi amperi pentru incarcare. Pe piata sunt aruncate produse fara certificari, incarcatoare si baterii externe cu specificatii false. Astfel daca tableta sau dispozitivul are nevoie de 2A curent incarcare, si se foloseste un incarcator cu un amperaj de numai 1A, timpul de incarcare se va dubla ( de exemplu in loc de 3 ore, incarcarea va dura 6 ore sau poate chiar mai mult) existand riscul ca incarcarea completa 100% sa nu se realizeze corect si sa deteriorati prematur bateria interna a dispozitivului incarcat necorespunzator. Astfe, este necesara folosirea unui incarcator sau a unei baterii externe cu un curent de incarcare cu 30% mai mare ca cerintele producatorului.

Includerea unui cablu de reincarcare USB-Lightning (Iphone), atasat magnetic de corpul bateriei portabil constituie un avantaj enorm si este binevenit in orice situatie, eliminand grija firului. Astfel se poate incarca orice telefon Iphone fara a fi nevoie de un cablu suplimentar, lung si incomod.

Printre singurele power-bank-uri din lume capabile sa alimenteze un laptop USB-C, bateriile din seria Xtorm XB2 sunt recunoscute ca fiind un flagship al power-bank-urilor.

Bateria externa Xtorm Explore 15.000 mAh face parte din gama inovativa si eleganta de baterii externe, din categoria XB2. Bateriile externe din aceasta categorie combina caracteristicile unice cu un design foarte bine gandit, care a castigat deja doua premii prestigioase: Red Dot Design Award 2017si iF DESIGN AWARD 2017.

Verifica daca telefonul tau este prevazut cu incarcare rapida de tip Qualcomm  (quick charge)  – click aici

Pachetul contine: bateria externa, cablu USB-microUSB atasat magnetic, cablu incarcare USB-USB C, cablu incarcare USB-microUSB, snur prindere mana, manual.

PREZENTARE GENERALA
Capacitate (mAh) 15000
Numar incarcari telefon (2000mAh) 7.5
Iesire 220V NU
Panou solar NU
Incarcare rapida (QC 3.0) DA
Iesire USB-C DA
Incarcare WIRELESS NU
Specificatii GENERALE
 • Poate sa incarce laptop prevazut cu mufa USB C
 • Prevazut cu tehnologie incarcare rapida Qualcomm QuickCharge 3.0 (Samsung, HTC)
 • extrem de compact si usor, putand fi purat cu usurinta
 • Licenta APPLE.
 • COMPATIBILITATE
  Iphone 8,X,XS,XR (incarcare rapida) NU
  Android cu microUSB (Samsung, Htc etc) DA
  Iphone 7,8,X,Xs,Xr (incarcare normala) DA
  Laptop cu USB-C (MacBook, Dell etc) DA
  Apple Watch NU
  Laptop (220V) NU
  Telefoane cu incarcare WIRELESS NU
  Telefoane cu incarcare rapida (QC 3.0, QC2.0) DA
  CARACTERISTICI TEHNICE
  Dimensiune (cm) 13,5 x 8,1 x 2,3
  Greutate (grame) 320
  Numar iesiri 3
  Iesire 1 USB - 5V (2.4A)
  Iesire 2 USB Quick Charge 3.0 - 5V-12V
  Iesire 3 USB C - 5V (3A)
  Mufa incarcare USB C
  PACHETUL INCLUDE
 • bateria externa
 • cablu scurt USB-Lightning(Iphone), fixat cu magnet pe lateralul bateriei
 • cablu USB-USB C
 • manual
 • Garantie 2 ANI
  Nota: Codul HTML este citit ca si text!
      Rau           Bun
  xtorm.ro © 2019

  Contacteaza-ne

  Locația noastra

  Str. Andrei Barseanu, nr.9, Bucuresti sector 3.

  031.805.66.74; 0731.048.232

  031.805.66.74

  Luni-Joi : 14.00-18.30 / Vineri : 14.00-17.00