Punct incarcare fix Business 8 Xtorm BU101

Cod produs: BU101


Punct de incarcare pentru telefoane mobile si tablete Samsung, iPhone, iPad, HTC, Huawei, Nokia, LG, Asus, Xiaomi etc. sau orice alte dispozitive. Punctul de incarcare alimenteaza simultan 8 dispozitive prin 8 iesiri de cate 1.5A fiecare. Statia de incarcare este prevazuta cu cabluri micro USB, Apple si USB mama.

2.249,00 Lei
-+
- Comparare produse -
Doresc raspuns in privat (nu se va publica)

Incarcator Business Charging Spot 8 
Cu Charging Spot 8 puteti imbunatati foarte usor experienta clientilor vostri, prin oferirea de servicii suplimentare. Charging Spot 8 va deveni punctul de atractie al locatiei voastre? 
In miscare
Charging Spot 8 poate incarca 8 dispozitive in acelasi timp. Inseamna ca locul de incarcare poate fi util pentru mai multi clienti, in acelasi timp, devenind asftel solutia optima de incarcare pentru un loc aglomerat. In afara de a oferi clientilor posibilitatea de incarcare a dispozitivelor mobile, aveti oportunitatea sa folositi locul de incarcare drept metoda de marketing. 
In centrul atentiei
Charging Spot 8 dispune de o zona larga de publicitate. Zona este complet personalizabila si poate fi adaptata propriului stil. Datorita spoturilor LED privirile utilizatorilor se vor indrepta catre reclama voastra. Cu Charging Spot 8 puteti afisa logo-ul vostru iluminat. 
  
Alegeti locul perfect
Charging Spot 8 poate fi plasat oriunde doriti. Daca preferati sa il puneti pe perete puteti folosind sistemul de prindere. Daca doriti sa-l plasati in mijlocul camerei, il puteti amplasa acolo folosind standul pentru podea.
 
•    Incarca 8 dispozitive simultan.
•    Charging Spot vine cu un dispozitiv de montare/stand pentru a fi plasat oriunde.
•    Ofera o zona de publicitate complet personalizabila, cu spoturi led.
•    Disponibil cu sistem de montare pe perete sau stand pentru podea.

 

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    Rau           Bun
xtorm.ro © 2019

Contacteaza-ne

Locația noastra

Str. Andrei Barseanu, nr.9, Bucuresti sector 3.

031.805.66.74; 0731.048.232

031.805.66.74

Luni-Joi : 14.00-18.30 / Vineri : 14.00-17.00