Punct incarcare Restaurant 6 Xtorm BU100

Cod produs: BU100


Statie de incarcare cu 6 power bank-uri pentru alimentare telefoane mobile si tablete Samsung, iPhone, iPad, HTC, Huawei, Nokia, LG, Asus, Xiaomi etc. sau orice alte dispozitive. Punctul de incarcare contine 6 baterii externe de cate 5.000mAh si iesiri de 1.5A prevazute cu cabluri micro USB si Apple lightning.

1.999,00 Lei
-+
- Comparare produse -
Doresc raspuns in privat (nu se va publica)

Hub incarcare dedicat restaurantelor cu pretentii ridicate sau a hotelurilor de lux. Detaliile fac diferenta! Xtorm Charge 'n Go 6  
Fiti stapan pe situatie cu Charge 'n Go 6. Solutia de incarcare permite vizitatorilor sa incarce dispozitivele in timp ce se afla in miscare. Cu serviciul suplimentar pe care il oferiti, veti imbunatati experienta clientilor vostri si veti adauga mai multa valoare afacerii voastre. 
In miscare
Charge 'n Go 6 este o platforma de incarcare cu sase baterii de putere. Permite vizitatorilor sa imprumute bateriile si sa-si incarce dispozitivele in timp ce se afla in locatia voastra. De aceea, solutia de incarcare este perfecta pentru locuri de intalnire si evenimente!  
Mai multa putere, mai multa valoare
In timp ce bateriile sunt in platforma de incarcare, pot fi incarcate pana la 5.000  mAh, putere suficienta pentru incarcarea unui smartphone de doua ori. Acest lucru inseamna ca o baterie poate fi imprumutata mai multor clienti, fara sa necesite incarcare intre timp. Mai mult, bateria descarcata se poate reincarca foarte repede.  
Alegeti stilul
Exteriorul statiei de incarcare poate fi complet personalizat, in functie de preferinte. Daca doriti ca statia de incarcare sa fie in ton cu restul mobilierului sau daca preferati sa fie un obiect care sa atraga atentia in locatie, totul depinde de voi! 
 
•    Reincarca si mentine incarcate 6 baterii externe.
•    Fiecare baterie externa inmagazineaza 5.000 mAh la incarcare completa.
•    Energie suficienta pentru (re)incarcarea unui smartphone de doua ori.
•    Clientii vor avea dispozitivele incarcate si vor fi mereu conectati.

 

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    Rau           Bun
xtorm.ro © 2019

Contacteaza-ne

Locația noastra

Str. Andrei Barseanu, nr.9, Bucuresti sector 3.

031.805.66.74; 0731.048.232

031.805.66.74

Luni-Joi : 14.00-18.30 / Vineri : 14.00-17.00