Incarcator USB C rapid Xtorm CX018

Cod produs: CX018


Incarcator USB si USB-C cu incarcare rapida ce poate alimenta simultan 2 dispozitive. Hub-ul de incarcare are o iesire USB de 2.4A si una USB-C de 3A. Poate incarca telefoane si tablete precum Samsung, iPhone, iPad, HTC, Huawei, Nokia, LG, Asus, Xiaomi etc. sau orice alte dispozitive ca laptopuri, camere video, GPS.

129,00 Lei
-+
- Comparare produse -
Doresc raspuns in privat (nu se va publica)

Acest incarcator rapid are doua iesiri; o mufa USB si o mufa USB-C. Puteti utiliza mufa USB pentru incarcarea dispozitivelor mobile ca smartphone, tableta, e-reader sau camera, si mufa USB-C pentru incarcarea noilor modele de MacBook (incepand cu 2015). Acest adaptor va permite sa incarcati doua dispozitive, de exemplu un smartphone si un MacBook, in acelasi timp. 
Adaptoarele noastre AC au calitate inalta si design elegant. Adaptorul AC este solutia perfecta de incarcare pentru toate dispozitivele USB. Este ideal pentru incarcarea dispozitivelor pe care le utilizati, in acelasi timp si in acelasi loc, acasa, sau in vacante si in calatoriile de afaceri, unde este foarte util

Incarcatoarele de mare putere produse de Xtorm sunt o necesitate. Absolut toate dispozitivele de ultima generatie au nevoie de curenti de incarcare mari.

Chiar si marea parte din bateriile externe sunt dotate cu reincarcare rapida, deci pentru a scurta timpul de incarcare trebuie folosit un incarcator USB capabil sa ne ofere amperaje reale foarte mari.

Telefoanele mobile si tablete au nevoie de asemeni de curenti de incarcare mari pentru o incarcare rapida.

Datorita performantelor si capacitatii tot mai mari ale bateriilor interne, acestea pot sa inmagazineze din ce in ce mai multa energie, automat trebuia gasita o solutie si in procesul de incarcare pentru ascurta timpul de incarcare.

CARACTERISTICI INCARCATOARE
Tip ADAPTOR PRIZA
Incarcare WIRELESS NU
Incarcare RAPIDA (QC 3.0) NU
Iesire USB-C DA
INPUT / Alimentare Priza 220V
Iesire 1 USB C - 5V (3A)
Iesire 2 USB - 5V (2.4A)
Dimensiune (cm) 8,3 x 4,2 x 2,2
Greutate (grame) 63
PACHETUL INCLUDE
 • Adaptor priza
 • Garantie 2 ANI
  Nota: Codul HTML este citit ca si text!
      Rau           Bun
  xtorm.ro © 2019

  Contacteaza-ne

  Locația noastra

  Str. Andrei Barseanu, nr.9, Bucuresti sector 3.

  031.805.66.74; 0731.048.232

  031.805.66.74

  Luni-Joi : 14.00-18.30 / Vineri : 14.00-17.00