Cablu USB la USB C Xtorm CX2061 300cm

Cod produs: CX2061

GASESTI PRODUSUL AICI!

Cablu USB la USB C, ultrarezistent, 3 metri. Cablul are protectie impletita din nylon, care il face extrem de rezistent si nu permite incurcarea, innodarea.

120,00 Lei
-+
- Comparare produse -
Doresc raspuns in privat (nu se va publica)
Video

Prezentare cablu cx2061

Cablu de incarcare USB C la USB ce are lungimea de 3m.

Cablurile USB C produse de olandezii de la Xtorm suporta curenti si voltaje ridicate, aspect foarte important deoarece, de obicei cablul USB C este folosit la incarcari rapide. Deci cablul este un factor foarte important pentru procesul de incarcare rapida. Acest cablu de incarcare USB C se poate folosi pentru alimentarea laptopurilor MacBook de la Apple sau a noilor telefoane flagship produse de Samsung, Huawei, Xiaomi si altii.

Exteriorul cablului de incarcare este protejata de nylon, conferindu-i o rezistenta sporita la deformari mecanice si socuri. Cablul este recunoscut drept unul din cele mai rezistente cabluri de pe piata mondiala. Materialul cu care este acoperit cablul este unul foarte flexibil, fiind ideal pentru utilizari pe termen lung chiar si in conditii extreme. 

Rezistenta mecanica, capacitatea de a suporta curenti mari si incarcari rapide si rezistenta la incurcare plaseaza cablurile Xtorm in topul preferintelor clientilor ce folosesc device-uri flagship.

Transferul de date se face extrem de rapid, cu viteze de pana la 480Mbps. 

Acest cablu nu permite incurcarea deoarece are o protectie impletita din nylon, material ce este folosit si pentru confectionarea corzilor de alpinism.

Cablurile olandeze Xtorm suporta curenti de incarcare foarte mari, si garanteaza incarcari rapide si sigure.

CARACTERISTICI INCARCATOARE
Tip CABLU INCARCARE
Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    Rau           Bun
xtorm.ro © 2024

Contacteaza-ne

Locația noastra

Str. Andrei Barseanu, nr.9, Bucuresti sector 3.

031.805.66.74; 0731.048.232

031.805.66.74

Luni-Joi : 14.00-18.30 / Vineri : 14.00-17.00