Suport incarcare wireless Qi Xtorm XW203

Cod produs: XW203

GASESTI PRODUSUL AICI!

Incarcator wireless rapid, 10W cu tehnologie QI. Incarcatorul wireless poate incarca telefoane compatibile cu standardele QI precum Samsung, iPhone, iPad, HTC, Huawei, Nokia, LG, Asus, Xiaomi etc. Incarcatorul este usor si compact si are un design elegant, textura din piele si grip pentru a preveni alunecarea.

169,00 Lei
-+
- Comparare produse -
Doresc raspuns in privat (nu se va publica)

Incarcatorul wireless produs de Xtorm are forma unui suport de telefon, este capabil sa incarce wireless rapid (Qi 10W) orice telefon dotat cu tehnologie de incarcare wireless.

Confectionat din aluminiu, este prevazut cu suprafata cauciucata pentru a proteja telefonul. Pentru incarcarea telefoanelor prin tehnologie wireless este necesara asezarea lor pe suport si conectarea incarcatorului wireless la o sursa de curent USB (sursa nu este inclusa in pachet).

Alimentarea incarcatorului se face prin intermediul unei mufe microUSB si pentru incarcarea rapida de 10W este necesara folosirea unui incarcator USB cu tehnologie QC2.0 sau QC3.0.

Incaractorul rapid wireless Xtorm este compatibil cu telefoane dotate cu incarcare wireles ( telefon Iphone X, telefon Iphone 8, precum si telefoane produse de Samsung, Htc, Lg, Google etc). 

Stadardul de incarcare QI este considerat cel mai evoluat standard de incarcare existen, si a fost implementat de Apple telefoanelor Iphone.

Producatorul olandez Xtorm a schimbat forma clasica a unui incarcator Wireless, respectiv pad-urile plate cu un suport aproape vertical. In acest fel telefonul se poate folosi, se pot citii notificari, asculta muzica si in timpul incarcarii wirelss deoarece avem acces vizual asupra ecranului. 

Ideal pentru a fi folosit atat la birou cat si acasa.

Continutul pachetului: Incarcator wireless, cablu alimentare USB-microUSB, manual.

CARACTERISTICI INCARCATOARE
Tip INCARCATOR WIRELESS
Incarcare WIRELESS DA
Incarcare RAPIDA (QC 3.0) NU
Iesire USB-C NU
INPUT / Alimentare

microUSB QC2.0 sau QC3.0

5V - 2A / 9V - 1,67A

Iesire 1 Wireless QI FAST CHARGE 10W
Dimensiune (cm) 13,7 x 9,1 x 7
Greutate (grame) 226,5
PACHETUL INCLUDE
 • Incarcator WIRELESS
 • Cablu USB-microUSB
 • Manual
 • Garantie

  24 LUNI - PERSOANE FIZICE

  12 LUNI - PERSOANE JURIDICE

  Nota: Codul HTML este citit ca si text!
      Rau           Bun
  xtorm.ro © 2024

  Contacteaza-ne

  Locația noastra

  Str. Andrei Barseanu, nr.9, Bucuresti sector 3.

  031.805.66.74; 0731.048.232

  031.805.66.74

  Luni-Joi : 14.00-18.30 / Vineri : 14.00-17.00