Baterie externa laptop 45W Xtorm XB302L 19500mAh

Cod produs: XB302L


Baterie externa cu capacitatea de 19.500 mAh si incarcare rapida, cu 4 iesiri pentru incarcarea unui telefon de cel putin 9 ori sau o tableta de 3 ori sau un laptop ce se incarca prin USB C. Este perfecta pentru dispozitivele Apple datorita cablului Lightning atasat magnetic de corpul bateriei. Bateria externa permite incarcarea telefoanelor mobile precum: Samsung, IPhone, Huawei, Sony, Xiaomi, Oppo, etc.

690,00 Lei
-+
- Comparare produse -
Doresc raspuns in privat (nu se va publica)
Video

Prezentare baterie externa 45W xb302l

Bateria externa USB-C Rover 19.500 mAh face parte din gama bateriilor externe de top, respectiv categoria Xtorm XB3. Bateriile externe din aceasta categorie combina caracteristicile unice de top cu un design foarte bine gandit, care a castigat deja doua premii prestigioase: Red Dot Design Award si iF DESIGN AWARD.

Bateria externa proiectata de Olandezii de la Xtorm este unica prin cablul USB-C la USB-C (PD) si cablul USB-C la Lightning (IPhone/IPad), ambele atasate magnetic de corpul bateriei.

Power Bank-ul XB300L face parte din seria produselor ce au licenta producatorului Apple (made for Iphone). Aceste produse sunt optimizate, testate si aprobate de Apple. Olandezii de la Xtorm au reusit sa obtina ceea ce doar 2-3 producatori de accesorii au reusit: licenta APPLE! (made for Ipnone).

Pentru incarcare rapida a dispozitivelor Apple este nevoie de un cablu USB-C la Lightning  Cablu incarcare IPhone/IPad

Aceasta licenta garanteaza compatibilitatea totala a bateriei externe cu telefoanele Iphone si tabletele Ipad. Bateria interna a dispozitivelor mobile este unul din cele mai abuzate ansamble, existand riscul deteriorarii capacitatii totale foarte rapida in lipsa unui incarcator sau baterii externe de calitate, aprobate de producatorul Apple. Este incredibila neatentia posesorilor de telefoane si tablete de ultima generatie, dispozitive foarte scumpe, la folosirea sistemelor neadecvate de incarcare.

Flagship-ul bateriilor externe ale producatorului olandez Xtorm, imbina armonios capacitatea foarte mare (19.500mah), dimensiunile reduse ce fac posibila transportul extrem de facil, mufa USB C PD cu capacitate de 45W, mufa USB cu incarcare rapida QC 3.0 (18W), iesire USB (12W) si o mufa USB-C (15W)

Aceasta baterie externa se remarca prin faptul ca este capabila sa incarce un laptop sau notebook ce dispune de USB-C, fiind un obiect esential pentru cei ce calatoresc des si au nevoie de incarcari rapide in momentul deplasarilor atunci cand incarcarea la priza nu este posibila.

Permite incarcarea dispozitivelor mobile oriunde si oricand. Este dotata cu o baterie interna de 19.500 mAh, oferind suficienta putere pentru incarcarea unui smartphone de cel putin opt ori sau o tableta de doua ori sau o incarcare completa al unui laptop. Este posibila incarcarea simultana a trei dispozitive. Mai mult, finisarea cauciucata ofera bateriei externa un aspect neted si elegant.

Bateria externa are doua cabluri ce se ataseaza magnetic de partea laterala a bateriei, ambele fiind USB-C PD ce suporta 45W. Desigur, puteti incarca dispozitive mobile care au alte tipuri de conectori USB, cum ar fi conectorii Apple, prin folosirea unui cablu diferit.

Bateria externa beneficiaza de tehnologia Quick Charge 3.0, care permite incarcarea rapida a telefoanelor Samsung, Htc, Huawei dotate cu functie de incarcare rapida. Daca aveti un smartphone care utilizeaza aceeasi tehnologie, se va incarca cu 60% mai repede! Bateria dispozitivului mobil se va incarca imediat. Luminile LED ale butonului On/Off vor arata in timp real starea incarcarii bateriei.
Bateria externa este solutia optima de incarcare pentru utilizare zilnica sau cand calatoriti. Incarca dispozitive mobile, ca smartphone, tableta, MacBook sau GoPro, oriunde si oricand este necesar!

Verifica daca telefonul tau este prevazut cu incarcare rapida de tip Qualcomm  (Quick Charge)  Compatibilitate Quick Charge

Verifica daca IPhone-ul tau este prevazut cu incarcare rapida de tip PD (Power Delivery)            Compatibilitate Power Delivery

 

PREZENTARE GENERALA
Capacitate (mAh) 19500
Numar incarcari telefon (2000mAh) 8
Iesire 220V NU
Panou solar NU
Incarcare rapida (QC 3.0) DA
Iesire USB-C DA
Incarcare rapida (PD) DA
Incarcare WIRELESS NU
Specificatii GENERALE
 • Poate sa incarce laptop prevazut cu mufa USB C
 • Prevazut cu tehnologie incarcare rapida Qualcomm QuickCharge 3.0 (Samsung, HTC)
 • Prevazut cu tehnologia de incarcare rapida PD
 • Extrem de compact si usor, putand fi purat cu usurinta.
 • COMPATIBILITATE
  Incarcare rapida IPhone DA
  Android cu microUSB (Samsung, Htc etc) DA
  Iphone 7,8,X,Xs,Xr (incarcare normala) DA
  Laptop cu USB-C (MacBook, Dell etc) DA
  Apple Watch NU
  Laptop (220V) NU
  Telefoane cu incarcare WIRELESS NU
  Telefoane cu incarcare rapida (QC 3.0, QC2.0) DA
  CARACTERISTICI TEHNICE
  Dimensiune (cm) 16 x 8,7 x 2,3
  Greutate (grame) 415
  Numar iesiri 4
  Iesire 1 USB - 5V (2.4A)
  Iesire 2 USB Quick Charge 3.0 - 5V-12V
  Iesire 3 USB C - 5V (3A)
  Mufa incarcare USB C PD
  PACHETUL INCLUDE
 • bateria externa
 • cablu scurt USB C PD + USN C - Lightning, fixat cu magnet pe lateralul bateriei
 • manual
 • Garantie

  24 LUNI - PERSOANE FIZICE

  12 LUNI - PERSOANE JURIDICE

  Nota: Codul HTML este citit ca si text!
      Rau           Bun
  xtorm.ro © 2021

  Contacteaza-ne

  Locația noastra

  Str. Andrei Barseanu, nr.9, Bucuresti sector 3.

  031.805.66.74; 0731.048.232

  031.805.66.74

  Luni-Joi : 14.00-18.30 / Vineri : 14.00-17.00