Baterie externa USB-C 18W Xtorm XB301 15000mAh

Cod produs: XB301


Bateria portabila are o capacitate de 15000mAh, cablu incarcare fixat pe corpul bateriei, incarcare rapida QC3.0 si incarcare laptop USB-C.

400,00 Lei
-+
- Comparare produse -
Doresc raspuns in privat (nu se va publica)

XB3 reeprezinta seria bateriilor portabile flag-ship ale producatorului olandez Xtorm este upgradata, astfel bateria externa XB301 este cea mai echilibrata baterie portabila capabila sa incarce un laptop, fiind dotata si cu tehnologie de incarcare rapida prin USB QC3.0, USB C si cablu USB-C PD inclus si fixat magnetic pe corpul bateriei.

Bateria externa proiectata de Olandezii de la Xtorm este unica prin cablul USB-C la USB-C (PD) atasat magnetic de corpul bateriei.

Bateria externa XB301, produsa de olandezii de la Xtorm, imbina armonios capacitatea foarte mare (15.000mah), dimensiunile redusece fac posibila transportul extrem de facil, mufa USB C cu capacitate de 3A, mufa incarcare rapida QC 3.0, iesire USB-C PD (Power Delivery), incarcare baterie externa rapida de tip USB C PD, ce este compatibil cu generatiile mai noi de notebook-uri. Ca si noutate absoluta avem incarcare rapida a power bank-ului, prin intermediul mufei USB-C PD, bineinteles daca se foloseste un incarcator de calitate si cu amperaj ridicat.

Pentru incarcare rapida a dispozitivelor Apple este nevoie de un cablu USB-C la Lightning  Cablu incarcare IPhone/IPad

Bateria externa are o capacitate de 15.000 mAh. Aceasta capacitate reprezinta o cantitate de energie suficienta pentru a asigura incarcarea mai multor telefoane mobile sau tablete de mai multe ori. Ca avantaj major al acestui power bank il constituie raportul excelent intre capacitate, marime si viteza de incarcare. Astfel avem o baterie cu o capacitate sufiecienta dar si o dimensiune foarte compacta, aspect esential in alegerea unui power bank.

Capacitatea bateriei de a alimenta pana si un laptop cu mufa USB-C, o propulseaza in topul preferintelor clientilor activi, ce folosesc produse de top ce au nevoie de solutii incarcare portabile de calitate maxima. Datorita dimensiunilor reduse si a capacitatii relativ mici putem discuta mai mult de o baterie externa pentru laptopurile dotate cu mufa USB-C. Bateria externa nu are putere sa incarce laptopul daca acesta este in functiune sau daca se realizeaza operatiuni ce necesita un sonsum ridicat de energie. Insa functioneaza ca o extindere a bateriei interne a laptopului; daca luam in considerare dimensiunea extrem de mica a bateriei externe aceasta caracteristica (extinderea bateriei interne a unui laptop cu 15.000 mAh) este fabulos! 

Printre tehnologiile de top folosite amintim incarcarea rapida de tip Qualcomm 3.0, majoritatea telefoanelor de ultima generatie produse de Samsung, Htc, Huawei sau altii au implementate aceasta tehnologie. Daca telefonul dumneavoastra este dotat cu tehnologie quick charge QC 2.0 sau QC 3.0 a avea un power-bank capabil sa ofere acest avantaj este imperativ. Astfel va puteti incarca dispozitivele foarte repede folosind un power bank portabil.

Mufa USB-C de 5V este capabila sa ne ofere un curent de maxim 3A. Aceste amperaje de obicei sunt cerute de telefoanele de ultima generatie cu o capacitate a bateriei ridicata si cu o necistate a vitezei mari de incarcare sau alte dispozitive ce nu sunt dotate cu incarcare rapida de tip Qualcomm insa folosesc multi amperi pentru incarcare. Pe piata sunt aruncate produse fara certificari, incarcatoare si baterii externe cu specificatii false. Astfel daca tableta sau dispozitivul are nevoie de 3A curent incarcare, si se foloseste un incarcator cu un amperaj de numai 1A, timpul de incarcare se va tripla ( de exemplu in loc de 3 ore, incarcarea va dura 9 ore sau poate chiar mai mult) existand riscul ca incarcarea completa 100% sa nu se realizeze corect si sa deteriorati prematur bateria interna a dispozitivului incarcat necorespunzator. Astfe, este necesara folosirea unui incarcator sau a unei baterii externe cu un curent de incarcare cu 30% mai mare ca cerintele producatorului.

Includerea unui cablu de reincarcare USB-C PD, atasat magnetic de corpul bateriei portabil constituie un avantaj enorm si este binevenit in orice situatie, eliminand grija firului. Astfel se poate incarca orice telefon fara a fi nevoie de un cablu suplimentar, lung si incomod.

Printre singurele power-bank-uri din lume capabile sa alimenteze un laptop USB-C, bateriile din seria Xtorm XB3 sunt recunoscute ca fiind un flagship al power-bank-urilor.

Bateria externa Xtorm Apollo de 15.000 mAh face parte din gama inovativa si eleganta de baterii externe, din categoria XB3. Bateriile externe din aceasta categorie combina caracteristicile unice cu un design foarte bine gandit, care a castigat deja doua premii prestigioase: Red Dot Design Award si iF DESIGN AWARD.

Verifica daca telefonul tau este compatibil cu tehnologia de incarcare QC (Quick Charge): Compatibilitate Q.C

Verifica daca IPhone-ul tau este compatibil cu tehnologia de incarcare PD (Power Delivery): Compatibilitate incarcare rapida Apple

Pachetul contine: bateria externa, cablu USB-C PD atasat magnetic, cablu incarcare USB-USB C, manual.

PREZENTARE GENERALA
Capacitate (mAh) 15000
Numar incarcari telefon (2000mAh) 7.5
Iesire 220V NU
Panou solar NU
Incarcare rapida (QC 3.0) DA
Iesire USB-C DA
Incarcare rapida (PD) DA
Incarcare WIRELESS NU
Specificatii GENERALE
 • Poate sa incarce laptop prevazut cu mufa USB C
 • Prevazut cu tehnologie incarcare rapida Qualcomm QuickCharge 3.0 (Samsung, HTC)
 • extrem de compact si usor, putand fi purat cu usurinta
 • COMPATIBILITATE
  Incarcare rapida IPhone DA
  Android cu microUSB (Samsung, Htc etc) DA
  Iphone 7,8,X,Xs,Xr (incarcare normala) DA
  Laptop cu USB-C (MacBook, Dell etc) DA
  Apple Watch NU
  Laptop (220V) NU
  Telefoane cu incarcare WIRELESS NU
  Telefoane cu incarcare rapida (QC 3.0, QC2.0) DA
  CARACTERISTICI TEHNICE
  Dimensiune (cm) 15,1 x 7,7 x 2,3
  Greutate (grame) 347
  Numar iesiri 3
  Iesire 1 USB C - 5V (3A)
  Iesire 2 USB Quick Charge 3.0 - 5V-12V
  Iesire 3 USB C PD
  Mufa incarcare USB C PD
  PACHETUL INCLUDE
 • bateria externa
 • cablu scurt USB C PD, fixat cu magnet pe lateralul bateriei
 • cablu USB-USB C
 • manual
 • Garantie

  24 LUNI - PERSOANE FIZICE

  12 LUNI - PERSOANE JURIDICE

  Nota: Codul HTML este citit ca si text!
      Rau           Bun
  xtorm.ro © 2021

  Contacteaza-ne

  Locația noastra

  Str. Andrei Barseanu, nr.9, Bucuresti sector 3.

  031.805.66.74; 0731.048.232

  031.805.66.74

  Luni-Joi : 14.00-18.30 / Vineri : 14.00-17.00