Baterie externa solara Xtorm AM121 10000mAh

Cod produs: AM121

GASESTI PRODUSUL AICI!

Power bank cu incarcare solara, capacitate 10.000mAh, cu doua iesiri USB. Bateria externa solara are o iesire de putere mare 2.1A si una de 1A. Cu ajutorul iesirii de 2.1A se pot incarca tablete Samsung sau iPad ori alte dispozite care cer curenti de incarcare mari. Power bank-ul se poate incarca si clasic, la priza.

Pret Special:480,00 Lei
Pret Vechi:624,00 Lei
Economisesti:144,00 Lei
Hub incarcare usb Xtorm XPD11

141,00 Lei 126,90 Lei
Incarcator wireless Qi Xtorm XW202

185,00 Lei 166,50 Lei
-+
- Comparare produse -
Doresc raspuns in privat (nu se va publica)
Video

Powerbank cu incarcre solara 10000mAh Xtorm AM121

Galerie Foto

Power bank-ul cu incarcare solara Xtorm AM121 face parte din segmentul bateriilor externe portabile de tip outdoor. Bateria este dotata cu panouri solare SunPower, panouri cu eficienta energetica foarte mare.

Pentru performanta maxima al panoului solar acesta trebuie expus direct la lumina soarelui!

Randamentul panoului solar scade foarte mult atunci cand: 

-conditiile meteo sunt nefavorabile, mai exact atunci cand razele soarelui sunt bruiate.

-razele soarelui au o intesitate scazuta.

-atunci cand este expus la soare prin diverse obiecte transparente ce diminueaza intensitatea razelor, spre exemplu in spatele unui geam tratat cu protectie UV.

Prevazuta cu o capacite mare de 10.000mAh avem doua posibilitati de incarcare: incarcare solara si incarcare conventiala USB. Incarcarea solara ne ofera posibilitatea generarii propriei energii, independent de orice sursa conventionala de energie. Pentru a incarca solar bateria externa este necesara deschiderea panourilor solare si asezarea lor in lumina directa a soarelui. Incarcarea conventionala de la retea se poate efectua prin intermediul mufei microUSB. Este necesara conectarea la un incarcator USB cu o putere de minim 1.5A. Incarcarea bateriei externe este una de tip rapid. 

Power bank-ul este echipat cu doua mufe USB, de putere mare 2.1A. Cu ajutorul mufelor USB 2.1A putem incarca tablete Samsung sau iPad Apple sau alte dispozite ce necesita curenti de incarcare ridicati. Telefoanele de noua generatie produse de Samsung, Apple, Htc etc au nevoie de curenti de incarcare mari, de minim 1A.

Incarcatorul solar se poate alimenta la soare intr-un timp scurt, datorita panourilor solare de inalta eficienta. Exteriorul acestui incarcator solid este acoperit cu cauciuc.
Incarcatorul este echipat cu o baterie interiorara care poatesa stocheze 10.000 mAh. Puteti incarca un smartphone, tableta, GPS si alte dispozitive mobile, de mai multe ori, inainte sa fie necesar sa-l incarcati din nou.
Incarcatorul rezistent poate fi alimentat in doua moduri, prin USB si prin panoul solar. Prin mufa Micro USB cu o intrare de 5V-1.5A, bateria este incarcata rapid. Nu veti avea probleme in cazul unei pene de curent! La soare, panoul solar de inalta eficienta Sunpower® incarca bateria complet, in cel mai scurt timp.
Power-bank-ul este protejat contra apei. Mai mult decat atat, ofera posibilitatea de a incarca doua dispozitive in acelasi timp, deoarece este dotat cu doua mufe USB.
Incarcatorul solar ofera solutia perfecta de incarcare mobila pentru vacante si activitati in aer liber. Cu bateria interna mare si panoul solar puternic, veti avea intotdeauna la indemana energia de care aveti nevoie, oriunde si oricand!


Caracteristici incarcator solar
Panouri solare de top
Incarcatorul beneficiaza de ultima tehnologie SunPower®, cele mai bune panouri solare disponibile pe piata.
Eficienta solara
Toate incarcatoarele solare beneficiaza de panouri solare SunPower® care ofera cea mai mare eficienta solara, asigurand cea mai mica pierdere de energeie in timpul procesuului de incarcare.
Gestionarea automata a energiei
Incarcatorul este echipat cu APM-chip. Acest lucru inseamna ca incarcatorul echilibreaza automat viteza corecta de incarcare si eficienta, impartind energia intre dispozitivele conectate. 
Incarcare rapida
Incarcatorul are iesiri si intrari rapide. Functia face posibila incarcarea dispozitivului conectat cat mai repede posibil si reincarcarea bateriei externe la viteza mare, prin USB 1.5A.
 
Verificari de siguranta
Baterii de casa A
Incarcatorul foloseste cele mai bune celule solare, care intrunesc toate cerintele de sigruanta si care pot oferi incarcarea rapida de care aveti nevoie.
Protectie supraincarcare
Incarcatoarele mobile protejeaza bateria interna si bateria dispozitivelor mobile atasate contra supraincarcarii. 
Control temperatura
Toate incarcatoarele sunt echipate cu un cip de control al temperaturii care previne supraincalzirea.
Management automat al energiei
APM-chip echilibreaza automat puterea transmisa dispozitivelor atasate, pentru prevenirea supraincarcarii si supraincalzirii.
 
Despre incarcatorul solar
Aceste incarcatoare solare sunt cele mai bune de pe piata. Cu timpi scurti de incarcare si descarcare, sunt confectionate din materiale de inaltă calitate. Cele mai bune baterii solare de pe piata!
Generati energie proprie!
Cu aceste power bank-uri solare, puteti genera si stoca foarte usor propria energie. Energia stocata poate fi utilizata pentru incarcarea dispozitivelor mobile, prin USB. Este un gadget extrem de folositor pentru tururile cu bicicleta, drumetii si aventuri, camping In afara de utilitate, capacitatea de a genera energie proprie ofera un sentiment de incredere in libertate si propria independenta.
Energie solara eficienta SunPower®!
Toate incarcatoarele solare sunt echipate panouri cu solare extrem de eficiente. Cu o eficienta de 22%, aceste panouri pot genera multa energie pe o suprafata mica. Panourile SunPower® sunt cele mai bune dintre panourile disponibile pe piata.
Usor si rezistent!
Incarcatorul solar este extrem de rezistent, dar usor. Incarcatorul mobil se poate atasa facil la rucsac, bicicleta sau cort, folosind o coarda/sfoara, de exemplu.

De la energia solara la puterea USB!
Ca o vraja. Incarcatorul converteste energia solara in putere, electricitate pe care o puteti folosi ca sa pastrati toate dispozitivele mobile incarcate!

PREZENTARE GENERALA
Capacitate (mAh) 10000
Numar incarcari telefon (2000mAh) 5
Iesire 220V NU
Panou solar DA
Incarcare rapida (QC 3.0) NU
Iesire USB-C NU
Incarcare WIRELESS NU
Specificatii GENERALE
 • Panouri solare incluse de mare putere
 • Este nevoie de doar 3-4ore expunere soare pentru a incarca un telefon
 • Rezistenta la ploaie IPX4
 • COMPATIBILITATE
  Incarcare rapida IPhone NU
  Android cu microUSB (Samsung, Htc etc) DA
  Iphone 7,8,X,Xs,Xr (incarcare normala) DA
  Laptop cu USB-C (MacBook, Dell etc) NU
  Apple Watch NU
  Laptop (220V) NU
  Telefoane cu incarcare WIRELESS NU
  Telefoane cu incarcare rapida (QC 3.0, QC2.0) NU
  CARACTERISTICI TEHNICE
  Dimensiune (cm) 16,5 x 10 x 2,1
  Greutate (grame) 366
  Numar iesiri 2
  Iesire 1 USB - 5V (2.1A)
  Iesire 2 USB - 5V (2.1A)
  Mufa incarcare microUSB - 5V (1.5A)
  PACHETUL INCLUDE
 • Baterie externa (panou solar integrat)
 • Cablu incarcare USB-microUSB
 • Manual
 • Garantie

  24 LUNI - PERSOANE FIZICE

  12 LUNI - PERSOANE JURIDICE

  Nota: Codul HTML este citit ca si text!
      Rau           Bun
  xtorm.ro © 2024

  Contacteaza-ne

  Locația noastra

  Str. Andrei Barseanu, nr.9, Bucuresti sector 3.

  031.805.66.74; 0731.048.232

  031.805.66.74

  Luni-Joi : 14.00-18.30 / Vineri : 14.00-17.00