Panou solar portabil Xtorm AP275 21W

Cod produs: AP275


Un panou solar cu un randament extrem de mare este prevazut cu doua mufe USB cu o capacitate totala de 3.4A, format din trei panouri solare este excelent pentru a incarca diverse dispozitive folosindu-se doar energia solara.

Pret Special:655,00 Lei
Pret Vechi:820,00 Lei
Economisesti:165,00 Lei
-+
- Comparare produse -
Doresc raspuns in privat (nu se va publica)
Video

Prezentare scurta

Prezentare detaliata panouri solare

Acest panou solar portabil cu eficienta ridicata face parte din noua serie de panouri solare dezvoltata de olandezii de la Xtorm.

Panoul solar Xtorm AP275 21W contine o serie de specificatii inovatoare, propulsandu-l rapid printre cele mai cerute pabouri solare portabile outdoor ale momentului.

Panoul este echipat cu 3 panouri SunPower cu eficienta ridicata, cu o putere totala de 21W. Panourile sunt protejate de un material special ce ajuta atat la protectia acestora cat si la gradul de eficienta al captarii razelor solare. O tehnologie noua si inovativa implementata de Xtorm in premiera acestei serii.

Pentru performanta maxima al panoului solar acesta trebuie expus direct la lumina soarelui!

Randamentul panoului solar scade foarte mult atunci cand: 

-conditiile meteo sunt nefavorabile, mai exact atunci cand razele soarelui sunt bruiate.

-razele soarelui au o intesitate scazuta.

-atunci cand este expus la soare prin diverse obiecte transparente ce diminueaza intensitatea razelor, spre exemplu in spatele unui geam tratat cu protectie UV.

Au fost eliminate firele si cablurile, inginerii Xtorm folosind o solutie interesanta si anume integrarea celor doua mufe USB intr-o carcasa de comanda, fiind integrat si un ampermetru (indicator putere incarcare in A).

Panoul solar este capabil sa incarce 2 dispozitive in acelasi timp. 2 x 5V – 2.1A/mufa dar cu o capacitate maxima reala de 3.4A.

Prezenta ampermetrului este extrem de utila pentru utilizator si elimina orice dubiu asupra calitatii indubitabile a panourilor solare Xtorm. Foarte multi producatori arunca scriptic niste valori de incarcare ireale, bazandu-se pe imposibilitatea clientilor in a masura curentii generati. 

Display-ul ampermetrului este de tip digital, si arata curentul generat total (daca se folosesc ambele mufe USB, acesta va indica curentul consumat de ambele dispozitive).

Panoul solar are inclus buzunar cu arici pentru fixarea unui telefon sau a unor cabluri suplimentare si sistem prindere carabina. 

Pentru eficienta maxima panoul solar trebuie asezat direct in lumina soarelui, acesta nu functioneaza corect daca se aseaza in spatele unui geam iar eficienta nu este buna daca sunt nori.

Pentru generarea a 2000mAh este necesara expunerea panoului solar, in conditii ideale timp de aproximativ 2ore.

Atentie, panoul solar portabil nu inmagazineaza energia produsa. Pentru a inmagazina energia solara folositi o baterie externa sau incarcati direct dispozitive precum telefoane, tablete, camere foto etc. 

Incarcarea solara este un trend in crestere, tot mai multi pasionati de calatorie in natura, camping, drumetii, outdoor folosesc acest tip de incarcare solara ce ne ofera o independenta totala fata de reteaua electrica.

Panourile solare au o putere maxima de 21W, avem doua iesiri USB 2 x 5V/2.1A si greutate totala a panoului solar de doar 425g.

Continut pachet: panou solar, carabina, cablu USB-microUSB, manual.

CARACTERISTICI TEHNICE
Garantie

24 LUNI - PERSOANE FIZICE

12 LUNI - PERSOANE JURIDICE

CARACRTERISTICI PANOU SOLAR
Numar panouri solare 3 segmente
Iesire totala panouri (Wati) 21
Iesire incarcare 1 USB 5V (2.1A)
Iesire incarcare 2 USB 5V (2.1A)
Descriere generala
 • panoul este prevzut cu un buzunar cu arici
 • Display LED masurare curent incarcare-ampermetru.
 • panoul este prevazut cu o carabina pentru fixare
 • este configurabil, se poate prinde sau aseza in diverse moduri
 • Curent maxim pe cele 2 mufe: 3.4A
 • Dimensiune desfasurat 63 x 31
  Dimensiune pliat 31 x 15.5 x 3.5
  Greutate 425
  Continut pachet
 • panou solar pliabil cu 2 mufe USB si ampermetru integrat
 • cablu USB-microUSB
 • carabina prindere
 • manual
 • Nota: Codul HTML este citit ca si text!
      Rau           Bun
  xtorm.ro © 2024

  Contacteaza-ne

  Locația noastra

  Str. Andrei Barseanu, nr.9, Bucuresti sector 3.

  031.805.66.74; 0731.048.232

  031.805.66.74

  Luni-Joi : 14.00-18.30 / Vineri : 14.00-17.00