Baterie externa Iphone Xtorm XB200LU 6000mAh

Cod produs: XB200LU


Power bank pentru iPhone cu capacitate de 6.000 mAh, incarcare rapida si cablu USB - lightning atasat magnetic de corpul bateriei externe. Bateria externa poate incarca doua dispozitive simultan.

220,00 Lei
-+
- Comparare produse -
Doresc raspuns in privat (nu se va publica)

Power Bank-ul XB200LU face parte din seria produselor ce au licenta producatorului Apple (made for Iphone). Aceste produse sunt optimizate, testate si aprobate de Apple. Olandezii de la Xtorm au reusit sa obtina ceea ce doar 2-3 producatori de accesorii au reusit: licenta APPLE! (made for Ipnone).

Aceasta licenta garanteaza compatibilitatea totala a bateriei externe cu telefoanele Iphone si tabletele Ipad. Bateria interna a dispozitivelor mobile este unul din cele mai abuzate ansamble, existand riscul deteriorarii capacitatii totale foarte rapida in lipsa unui incarcator sau batrii externe de calitate, aprobate de producatorul Apple. Este incredibila neatentia posesorilor de telefoane si tablete de ultima generatie, dispozitive foarte scumpe, la folosirea sistemelor neadecvate de incarcare.

Alegerea unei baterii externe, a unui incarcarcator sau a unui cablu de o calitate indoielnica este un comportament irational ce conduce in mod direct la pierderi infinit mai mari decat castigul initial facut la alegerea unei baterii externe sau a unui incarcator mai “ieftine”.

Bateria externa este compatibila cu telefoane Iphone X, Iphone 7, Iphone XS, Iphone 8 etc sau cu tabletele Ipad.

Power bank-ul Xtorm XB200LU este cel mai compact din seria de top XB. Dotat cu o baterie interna de6000 mAh, acumulatorii litiu folositi sunt de cea mai inalta calitate acestia suportand curent de incarcare si descarcare foarte mare. Astfel bateria externa este capabila sa furnizeze curenti si voltaje foarte mari.

Cea mai mica baterie externa din seria PRO a olandezilor de la Xtorm poate fi considerata o “bijuterie” extrem de valoroasa si discreta. Atat de mica incat poate sa incapa si in cea mai aglomerata poseta, poate fi folosita atat in viata de zi cu zi cat si in situatii in care calitatea si desig-ul accesoriilor sunt foarte importante.

Avem prezente doua mufe USB standard, 5V 2Ainsa capabila sa ofere un curent foarte mare 2A!

Datorita bateriei interne de top, reincarcarea bateriei externe se poate realiza rapid.Daca conectati power bank-ul la o sursa USB de minim 2A, incarcarea acestuia se poate realiza de 2 ori mai repede decat in cazul unei baterii standard.

O alta caracteristica de top al acestei baterii externe este prezenta cablului de reincarcare USB-Lightning(Iphone) atasat magnetic de carcasa. Astfel putem folosi acest cablu pentru a reincarca un telefon Iphone sau o tableta Ipad. Extrem de util, scapam de grija uitarii cablurilor acasa.

Bateria externa face parte din gama inovativa si eleganta de baterii externe, din categoria XB2. Bateriile externe din aceasta categorie combina caracteristicile unice cu un design foarte bine gandit, care a castigat deja doua premii prestigioase: Red Dot Design Award 2017si iF DESIGN AWARD 2017.

Bateria externa Travel permite incarcarea dispozitivelor mobile oriunde si oricand; ofera suficienta putere pentru incarcarea unui smartphone de cel putin trei ori. Este posibila incarcarea simultana a doua dispozitive. Mai mult, finisarea cauciucata ofera bateriei de rezerva un aspect neted si elegant.

Continutul pachetului: baterie externa, cablu USB-Lightning atasat magnetic de baterie, cablu incarcare USB-microUSB, snur prindere mana, manual.

PREZENTARE GENERALA
Capacitate (mAh) 6000
Numar incarcari telefon (2000mAh) 3
Iesire 220V NU
Panou solar NU
Incarcare rapida (QC 3.0) NU
Iesire USB-C NU
Incarcare WIRELESS NU
Specificatii GENERALE
 • Extrem de compact si usor, putand fi purat cu usurinta
 • Licenta APPLE.
 • COMPATIBILITATE
  Iphone 8,X,XS,XR (incarcare rapida) NU
  Android cu microUSB (Samsung, Htc etc) DA
  Iphone 7,8,X,Xs,Xr (incarcare normala) DA
  Laptop cu USB-C (MacBook, Dell etc) NU
  Apple Watch NU
  Laptop (220V) NU
  Telefoane cu incarcare WIRELESS NU
  Telefoane cu incarcare rapida (QC 3.0, QC2.0) NU
  CARACTERISTICI TEHNICE
  Dimensiune (cm) 11 x 5,9 x 2,3
  Greutate (grame) 158
  Numar iesiri 2
  Iesire 1 USB - 5V (2A)
  Iesire 2 USB - 5V (2A)
  Mufa incarcare microUSB - 5V (2A)
  PACHETUL INCLUDE
 • baterie externa
 • cablu scurt USB-Lightning(Iphone), fixat cu magnet pe lateralul bateriei
 • cablu USB-microUSB
 • manual
 • Garantie 2 ANI
  Nota: Codul HTML este citit ca si text!
      Rau           Bun
  xtorm.ro © 2019

  Contacteaza-ne

  Locația noastra

  Str. Andrei Barseanu, nr.9, Bucuresti sector 3.

  031.805.66.74; 0731.048.232

  031.805.66.74

  Luni-Joi : 14.00-18.30 / Vineri : 14.00-17.00