Baterie externa solara Xtorm FS103 10000mAh

Cod produs: FS103


Power bank cu incarcare solara, capacitate 10.000mAh, cu doua iesiri USB. Incarcarea bateriei solare se poate face in doua moduri: conventional, folosind un adaptor USB sau prin intermediul panoului solar integrat. Power bank-ul solar poate incarca tablete Samsung ori iPad sau telefoane Samsung, iPhone, HTC, Huawei etc

189,00 Lei
Hub incarcare usb Xtorm XPD11

141,00 Lei 126,90 Lei
Incarcator wireless Qi Xtorm XW202

185,00 Lei 166,50 Lei
-+
- Comparare produse -
Doresc raspuns in privat (nu se va publica)
Video

Spot Xtorm pentru calatorii #1

Spot Xtorm pentru calatorii #2

Galerie Foto

Un nou segment a fost dezvoltat de olandezii de la Xtorm si anume segmentul bateriilor externe solare outdoor hibride. Astfel Xtorm au combinat doua dispozitive: power bank-ul si panourile solare. 

Bateria externa cu incarcare solara Xtorm FS103 combina perfect caracterisiticile de top ale ambelor device-uri.

Astfel avem performanta ofertita de bateria externa cu o capaciutate totala de 10.000mAh, dotata cu doua iesiri USB de putere mare 2.1A, iesiri ce ne ofera posibilitatea incarcarcariia doua dispozitive simultan, dispozitive ce pot fi chiar ci tablete iPad sau Samsung ori telefoane de generatie noua produse de Samsung, HTC, Huawei etc ce au nevoie de curenti mari de incarcare.

Incarcarea bateriei portabile se poate face in doua moduri: conventional, folosind un adaptor USB sau prin intermediul panoului solar integrat.

Pentru incarcare este necesara expunerea in lumina directa a soarelui. Panoul cu care este dotata bateria externa este unul de top, cu randament foarte mare. Avantajul major ale acestor power-bank-uri solare hibride este faptul ca putem stoca energia. In felul acesta eliminam singurul dezavantaj al panourilor solare clasice: timpul de incarcare lung si necesitatea incarcarii telefonului doar in timpul expunerii la soare. Acum putem fixa bateria pe rucsac, o putem lasa la soare toata ziua fara a fi conditionati de lasarea conectata a telefonului la panou. Dupa incarcarea bateriei interne a power bank-ului putem opta pentru incarcarea telefonului si in timpul noptii de exemplu.

Asa cum sugereaza si numele, bateria solara hibrida este o combinatie intre o baterie externa si un incarcator solar, facand parte din gama bateriilor externe exceptionale si usor de utilizat. Aceasta baterie va permite sa incarcati dispozitivele mobile oriunde va aflati. Puteti incarca telefonul mobil, sistemul de navigatie, GPS-ul sau tableta, cand va aflati in miscare, de exemplu. Nu veti mai fi in situatia in care dispozitivele sa fie descarcate.
Este dotata cu o baterie interna de 10.000 mAh, care poate stoca energia necesara pentru incarcarea unui smartphone de 4½ ori! Bateria interna poate fi incarcata usor prin mufa USB sau la reteaua electrica, ori prin panoul solar. Incarcatorul de inalta eficienta cu panou solar SunPower® ofera incarcare rapida prin alimentarea de la soare.
Bateria externa are un indicator LED care afiseaza starea de incarcare. Mai mult, avand doua iesiri separate USB, puteti incarca 2 dispozitive in acelasi timp. Apasati pur si simplu butonul On/Off pentru pornirea sau oprirea procesului de incarcare.
Bateria este rezistenta la apa (IP44), si este echipata cu lanterna, fiind solutia ideala de incarcare in vacante sau in timpul activitatilor in aer liber. Cu acest incarcator mobil convenabil, veti avea intotdeauna la indemana o baterie suplimentara pentru incarcarea dispozitivelor mobile, oriunde va aflati!

Caracteristici baterie externa
Eficienta inalta
Bateria externa cu eficienta inalta asigura cea mai mica pierdere de energie in timpul procesului de incarcare.
Gestionarea automata a energiei
Bateria este echipata cu APM-chip. Acest lucru inseamna ca bateria echilibreaza automat viteza corecta de incarcare si eficienta, impartind energia intre dispozitivele conectate. 
Incarcare rapida
Bateria are iesiri si intrari rapide. Functia face posibila incarcarea dispozitivului conectat cat mai repede posibil si reincarcarea bateriei externe la viteza mare.

Caracteristici incarcator solar
Panouri solare de top
Incarcatorul beneficiaza de ultima tehnologie SunPower®, cele mai bune panouri solare disponibile pe piata.
Eficienta solara
Toate incarcatoarele solare beneficiaza de panouri solare SunPower® care ofera cea mai mare eficienta solara, asigurand cea mai mica pierdere de energeie in timpul procesuului de incarcare.
Gestionarea automata a energiei
Incarcatorul este echipat cu APM-chip. Acest lucru inseamna ca incarcatorul echilibreaza automat viteza corecta de incarcare si eficienta, impartind energia intre dispozitivele conectate. 
Incarcare rapida
Incarcatorul are iesiri si intrari rapide. Functia face posibila incarcarea dispozitivului conectat cat mai repede posibil si reincarcarea bateriei externe la viteza mare, prin USB 1.5A.

Despre incarcatorul solar
Aceste incarcatoare solare sunt cele mai bune de pe piata. Cu timpi scurti de incarcare si descarcare, sunt confectionate din materiale de inaltă calitate. Cele mai bune baterii solare de pe piata!
Generati energie proprie!
Cu aceste power bank-uri solare, puteti genera si stoca foarte usor propria energie. Energia stocata poate fi utilizata pentru incarcarea dispozitivelor mobile, prin USB. Este un gadget extrem de folositor pentru tururile cu bicicleta, drumetii si aventuri, camping In afara de utilitate, capacitatea de a genera energie proprie ofera un sentiment de incredere in libertate si propria independenta.
Energie solara eficienta SunPower®!
Toate incarcatoarele solare sunt echipate panouri cu solare extrem de eficiente. Cu o eficienta de 22%, aceste panouri pot genera multa energie pe o suprafata mica. Panourile SunPower® sunt cele mai bune dintre panourile disponibile pe piata.
Usor si rezistent!
Incarcatorul solar este extrem de rezistent, dar usor. Incarcatorul mobil se poate atasa facil la rucsac, bicicleta sau cort, folosind o coarda/sfoara, de exemplu.

De la energia solara la puterea USB!
Ca o vraja. Incarcatorul converteste energia solara in putere, electricitate pe care o puteti folosi ca sa pastrati toate dispozitivele mobile incarcate!

PREZENTARE GENERALA
Capacitate (mAh) 10000
Numar incarcari telefon (2000mAh) 5
Iesire 220V NU
Panou solar DA
Incarcare rapida (QC 3.0) NU
Iesire USB-C NU
Incarcare WIRELESS NU
Specificatii GENERALE
 • Panou solar inclus de mare putere 220mA
 • Ideal pentru excursii, camping, outdoor
 • Estrem de echilibrat si eficient
 • COMPATIBILITATE
  Iphone 8,X,XS,XR (incarcare rapida) NU
  Android cu microUSB (Samsung, Htc etc) DA
  Iphone 7,8,X,Xs,Xr (incarcare normala) DA
  Laptop cu USB-C (MacBook, Dell etc) NU
  Apple Watch NU
  Laptop (220V) NU
  Telefoane cu incarcare WIRELESS NU
  Telefoane cu incarcare rapida (QC 3.0, QC2.0) NU
  CARACTERISTICI TEHNICE
  Dimensiune (cm) 17 x 8,8 x 1,9
  Greutate (grame) 263
  Numar iesiri 2
  Iesire 1 USB - 5V (2.1A)
  Iesire 2 USB - 5V (2.1A)
  Mufa incarcare microUSB - 5V (1A)
  PACHETUL INCLUDE
 • Baterie externa (panou solar integrat)
 • Cablu incarcare USB-microUSB
 • Manual
 • Garantie 2 ANI
  Nota: Codul HTML este citit ca si text!
      Rau           Bun
  xtorm.ro © 2019

  Contacteaza-ne

  Locația noastra

  Str. Andrei Barseanu, nr.9, Bucuresti sector 3.

  031.805.66.74; 0731.048.232

  031.805.66.74

  Luni-Joi : 14.00-18.30 / Vineri : 14.00-17.00