Baterie solara cu LED outdoor Xtorm AM122 5000mAh

Cod produs: AM122


Cea mai completa baterie externa portabila cu incarcare solara contine lanterna led si panou solar integrat. Bateria solara este rezistenta la apa si socuri, fiind o veritabila baterie tip outdoor.

169,00 Lei
-+
- Comparare produse -
Doresc raspuns in privat (nu se va publica)
Video
Galerie Foto

Un nou produs revolutionar dezvoltat de olandezii de la Xtorm este bateria externa cu incarcare solara prin intermediul unui panou solar integrat, lanterna led integrata rezistenta la socuri si apa, AM122.

Bateria externa solara are capacitatea interna de 5000mAh, capabila sa furnizeze un curent de incarcare de 5V – 2.1A prin intermediul mufei USB. Un curent suficient de mare pentru a putea incarca o tableta sau un smartphone de ultima generatie destul de rapid. 

Incarcarea bateriei externe se poate face in 2 feluri: prin intermediul unei surse (incarcator, adaptor, laptop) USB sau prin intermediul panoului solar de eficienta mare cu putere de 1.1W.

In cazul folositii unei surse de curent USB, bateria externa functioneaza ca orice baterie externa portabila, inmagazinand energie si furnizand-o la cerere prin intermediul mufei USB. In plus aceasta baterie externa solara avem posibilitatea unei incarcari rapide prin intermediul mufei microUSB, suportand o incarcare cu 5V – 2A!

In cazul incarcarii bateriei portabile cu ajutorul soarelui prin intermediul panoului solar integrat de 1.1W, pentru o incarcare completa de la 0 la 100% este necesara expunerea panoului in soare direct timp de 2-3zile si pentru o incarcare completa a unui telefon mobil de la 0-100% este necesara expunerea in soare timp de 1 zi.

Panoul solar de 1.1W, integrat trebuie privit ca o solutie de incarcare de back-up. Pentru o eficienta mai mare optati pentru un panou portabil de mari dimensiuni al carui randament este net superior panoului mic, integrat in aceasta baterie externa. 

Bateria externa portabila solara are inclusa si o lanterna LED cu 4 led-uri de mare puetere si o autonomie foarte mare. Fiind conceputa ca o baterie veritabila pentru activitati outdoor, natura, camping aceasta functie este incredibil de folositoare.

Prevazuta si cu o carabina pentru a facilita prinderea bateriei de rucsac, cort etc. Bateria se poate prinde de centrul cortului pentru o lumina ambianta placuta sau asezata pe masa sau agatata de umbrela, bateria poate sa lumineze cu succes o arie foarte mare.

Bateria externa este rezistenta la socuri, la umiditate sau apa (IPX4). Pentru o baterie externa de tip outdoor acest aspect este foarte important, este un “must-have” rezistenta la ploaie si diverse socuri mecanice. Incredibil este cum au reusit olandezii de la Xtorm sa realizeze aceasta rezistenta sporita tinand cont de toate caracteristicile integrate: panou solar, lanterna led etc.

Continutul pachetului: baterie externa cu panou si lanterna integrat, cablu alimentare USB-microUSB, carabina prindere, snur prindere, manual.

PREZENTARE GENERALA
Capacitate (mAh) 5000
Numar incarcari telefon (2000mAh) 2
Iesire 220V NU
Panou solar DA
Incarcare rapida (QC 3.0) NU
Iesire USB-C NU
Incarcare WIRELESS NU
Specificatii GENERALE
 • Panou solar inclus 1.1W
 • Lanterna LED integrata su 4 led-uri de mare putere
 • Rezistenta la ploaie IPX4 si socuri
 • Carabina prindere inclusa
 • COMPATIBILITATE
  Iphone 8,X,XS,XR (incarcare rapida) NU
  Android cu microUSB (Samsung, Htc etc) DA
  Iphone 7,8,X,Xs,Xr (incarcare normala) DA
  Laptop cu USB-C (MacBook, Dell etc) NU
  Apple Watch NU
  Laptop (220V) NU
  Telefoane cu incarcare WIRELESS NU
  Telefoane cu incarcare rapida (QC 3.0, QC2.0) NU
  CARACTERISTICI TEHNICE
  Dimensiune (cm) 13,9 x 7,9 x 1,4
  Greutate (grame) 167
  Numar iesiri 1
  Iesire 1 USB - 5V (2.1A)
  Mufa incarcare microUSB - 5V (2A)
  PACHETUL INCLUDE
 • Baterie externa (panou solar si led integrat)
 • Cablu incarcare USB-microUSB
 • Carabina prindere
 • Snur prindere carabina
 • Manual
 • Garantie 2 ANI
  Nota: Codul HTML este citit ca si text!
      Rau           Bun
  xtorm.ro © 2019

  Contacteaza-ne

  Locația noastra

  Str. Andrei Barseanu, nr.9, Bucuresti sector 3.

  031.805.66.74; 0731.048.232

  031.805.66.74

  Luni-Joi : 14.00-18.30 / Vineri : 14.00-17.00