Baterie externa solara Xtorm FS305 10000mAh

Cod produs: FS305


Power bank cu incarcare solara, capacitate 10.000mAh, cu doua iesiri USB. Incarcarea bateriei solare se poate face in doua moduri: conventional, folosind un adaptor USB sau prin intermediul panoului solar integrat. Power bank-ul solar poate incarca tablete Samsung ori iPad sau telefoane Samsung, iPhone, HTC, Huawei, etc. Include si o lanterna puternica situata pe spatele bateriei externe.

240,00 Lei
-+
- Comparare produse -
Doresc raspuns in privat (nu se va publica)
Video

Prezentare baterie externa solara fs305

Un nou segment a fost dezvoltat de olandezii de la Xtorm si anume segmentul bateriilor externe solare outdoor hibride. Astfel Xtorm au combinat doua dispozitive: power bank-ul si panourile solare. 

Bateria externa cu incarcare solara Xtorm FS305 combina perfect caracterisiticile de top ale ambelor device-uri.

Astfel avem performanta ofertita de bateria externa cu o capaciutate totala de 10.000mAh, dotata cu doua iesiri USB de putere mare 2A respectiv 2.1A, iesiri ce ne ofera posibilitatea incarcarcariia doua dispozitive simultan, dispozitive ce pot fi chiar si tablete iPad sau Samsung ori telefoane de generatie noua produse de Samsung, HTC, Huawei etc ce au nevoie de curenti mari de incarcare.

Pentru performanta maxima al panoului solar acesta trebuie expus direct la lumina soarelui!

Randamentul panoului solar scade foarte mult atunci cand: 

-conditiile meteo sunt nefavorabile, mai exact atunci cand razele soarelui sunt bruiate.

-razele soarelui au o intesitate scazuta.

-atunci cand este expus la soare prin diverse obiecte transparente ce diminueaza intensitatea razelor, spre exemplu in spatele unui geam tratat cu protectie UV.

Incarcarea bateriei portabile se poate face in doua moduri: conventional, folosind un adaptor USB la microUSB sau prin intermediul panoului solar integrat.

Pentru incarcare este necesara expunerea in lumina directa a soarelui. Panoul cu care este dotata bateria externa este unul de top, cu randament foarte mare. Avantajul major ale acestor power-bank-uri solare hibride este faptul ca putem stoca energia. In felul acesta eliminam singurul dezavantaj al panourilor solare clasice: timpul de incarcare lung si necesitatea incarcarii telefonului doar in timpul expunerii la soare. Acum putem fixa bateria pe rucsac, o putem lasa la soare toata ziua fara a fi conditionati de lasarea conectata a telefonului la panou. Dupa incarcarea bateriei interne a power bank-ului putem opta pentru incarcarea telefonului si in timpul noptii de exemplu.

Asa cum sugereaza si numele, bateria solara hibrida este o combinatie intre o baterie externa si un incarcator solar, facand parte din gama bateriilor externe exceptionale si usor de utilizat. Aceasta baterie va permite sa incarcati dispozitivele mobile oriunde va aflati. Puteti incarca telefonul mobil, sistemul de navigatie, GPS-ul sau tableta, cand va aflati in miscare, de exemplu. Nu veti mai fi in situatia in care dispozitivele sa fie descarcate.
Este dotata cu o baterie interna de 10.000 mAh, care poate stoca energia necesara pentru incarcarea unui smartphone de 4 ori! Bateria interna poate fi incarcata usor prin mufa USB sau la reteaua electrica, ori prin panoul solar. Incarcatorul de inalta eficienta cu panou solar SunPower® ofera incarcare rapida prin alimentarea de la soare.
Bateria externa are un indicator LED care afiseaza starea de incarcare. Mai mult, avand doua iesiri separate USB, puteti incarca 2 dispozitive in acelasi timp. Apasati pur si simplu butonul On/Off pentru pornirea sau oprirea procesului de incarcare.
Bateria este rezistenta la stropi de apa (IPX4), si este echipata cu lanterna, fiind solutia ideala de incarcare in vacante sau in timpul activitatilor in aer liber. Cu acest incarcator mobil convenabil, veti avea intotdeauna la indemana o baterie suplimentara pentru incarcarea dispozitivelor mobile, oriunde va aflati!

De la energia solara la puterea USB!
Incarcatorul converteste energia solara in putere, electricitate pe care o puteti folosi ca sa pastrati toate dispozitivele mobile incarcate!

 

PREZENTARE GENERALA
Capacitate (mAh) 10000
Numar incarcari telefon (2000mAh) 5
Iesire 220V NU
Panou solar DA
Incarcare rapida (QC 3.0) NU
Iesire USB-C NU
Incarcare WIRELESS NU
Specificatii GENERALE
 • Panou solar inclus de mare putere 220mA
 • Ideal pentru excursii, camping, outdoor
 • Extrem de echilibrat si eficient
 • COMPATIBILITATE
  Incarcare rapida IPhone NU
  Android cu microUSB (Samsung, Htc etc) DA
  Iphone 7,8,X,Xs,Xr (incarcare normala) DA
  Laptop cu USB-C (MacBook, Dell etc) NU
  Apple Watch NU
  Laptop (220V) NU
  Telefoane cu incarcare WIRELESS NU
  Telefoane cu incarcare rapida (QC 3.0, QC2.0) NU
  CARACTERISTICI TEHNICE
  Dimensiune (cm) 16,5 x 8,6 x 2,2
  Greutate (grame) 284
  Numar iesiri 2
  Iesire 1 USB - 5V (2.1A)
  Iesire 2 USB - 5V (2A)
  Mufa incarcare microUSB - 5V (2A)
  PACHETUL INCLUDE
 • Baterie externa (panou solar integrat)
 • Cablu incarcare USB-microUSB
 • Manual
 • Garantie

  24 LUNI - PERSOANE FIZICE

  12 LUNI - PERSOANE JURIDICE

  Nota: Codul HTML este citit ca si text!
      Rau           Bun
  xtorm.ro © 2024

  Contacteaza-ne

  Locația noastra

  Str. Andrei Barseanu, nr.9, Bucuresti sector 3.

  031.805.66.74; 0731.048.232

  031.805.66.74

  Luni-Joi : 14.00-18.30 / Vineri : 14.00-17.00