Baterie externa laptop 60W Xtorm XB303 26000mAh

Cod produs: XB303

GASESTI PRODUSUL AICI!

Singura baterie portabila capabila sa incarce laptop USB-C. Cu o capacitate de 26000mAh, mufa USB-C si 2 cabluri atasate magnetic aceasta baterie externa devine imbatabila!

710,00 Lei
-+
- Comparare produse -
Doresc raspuns in privat (nu se va publica)
Video

Prezentare baterie externa 60W xb303

Prima baterie portabila Xtorm de 60W capacitate suficient de mare pentru a incarca total un laptop USB-C 26.000mAh!

Bateria externa proiectata de Olandezii de la Xtorm este unica prin cele doua cabluri USB-C la USB-C (PD) atasate magnetic de corpul bateriei.

Cu o capacitate maxima de 26.000mAh bateria portabila XB203 poate incarca un laptop cu mufa USB-C sau poate incarca rapid un Iphone. Deasemeni este printre putinele baterii portabile capabile sa incarce eficient un laptop MacBook sau alte laptopuri dotate cu standard PD.

Telefoanele, tabletele si laptopurile de generatie noua fiind echipate cu procesoare, memorii, placi grafice si ecrane extrem de performante au nevoie de un consum din ce in ce mai mare. Automat aceste dispozitive au fost echipate cu baterii extrem de performante s-a simtit nevoia schimbarii protocoalelor de incarcare. Incarcarea de tipul PD se pare ca a castigat lupta incarcarilor rapide de ultima generatie. Incarcarea PD a fost implementata de cativa ani de Apple atat telefoanelor si laptopurilor, precum si alti producatori au implementat deja tehnologia de incarcare PD.

Pentru incarcare rapida a dispozitivelor Apple este nevoie de un cablu USB-C la Lightning  Cablu incarcare IPhone/IPad

Bateria externa XB303, produsa de olandezii de la Xtorm, este un flag-ship al bateriilor portabile, reusind sa imbine portabilitatea cu o capacitate foarte mare (26.000mAh), sa includa specificatii tehnice precum incarcarea rapida PD (incarcare prezenta pe telefoanele Iphone, laptopuri Apple Macbook, laptopuri Dell etc), prezenta a doua cabluri fixate magnetic de corpul bateriei (2x USB-C PD), prezenta a doua mufe USB Q.C 3.0, O mufa USB C si o mufa de incarcare USB-C PD (5V-15V / 3A, 20V / 2.25A) avand o putere totala de 60W.

Bateria externa are o capacitate de 26.000 mAh. Aceasta capacitate reprezinta o cantitate de energie foarte mare pentru a asigura incarcarea mai multor telefoane mobile sau tablete de mai multe ori pana la incarcarea unui laptop 100%. Ca avantaj major al acestui power bank il constituie raportul excelent intre capacitate si marime. Astfel avem o baterie cu o capacitatefoarte mare dar si o dimensiune foarte compacta.

Capacitatea bateriei de a alimenta si incarca pana si un laptop cu mufa USB-C o propulseaza in topul preferintelor clientilor activi, ce folosesc produse de top ce au nevoie de solutii incarcare portabile de calitate maxima. Trebuie evidentiat faptul ca bateria are suficienta putere pentru a incarca laptopurile, iesirea USB-C avand o putere de 60W! Foarte putini (vorbind cu generozitate) producatori de baterii externe se pot lauda cu o solutie de incarcare portabila a unui laptop sau cu incarcarea rapida, mobila a unui Iphone.

Cele doua mufe USB de 5V sunt capabile sa ne ofere un curent de maxim 3A pe fiecare sau un curent maxim de 3A in momentul folosirii in paralel. Aceste amperaje de obicei sunt cerute de tabletele Apple Ipad sau tabletele Samsung sau alte dispozitive ce nu sunt dotate cu incarcare rapida de tip Qualcomm insa folosesc multi amperi pentru incarcare.

Pe piata sunt aruncate produse fara certificari, incarcatoare si baterii externe cu specificatii false. Astfel daca tableta sau dispozitivul are nevoie de 3A curent incarcare, si se foloseste un incarcator cu un amperaj de numai 1A, timpul de incarcare se va tripla ( de exemplu in loc de 3 ore, incarcarea va dura 9 ore sau poate chiar mai mult) existand riscul ca incarcarea completa 100% sa nu se realizeze corect si sa deteriorati prematur bateria interna a dispozitivului incarcat necorespunzator. Astfe, este necesara folosirea unui incarcator sau a unei baterii externe cu un curent de incarcare cu 30% mai mare ca cerintele producatorului.

Includerea a doua cabluri de reincarcare USB-C PD , atasate magnetic de corpul bateriei portabil constituie un avantaj enorm si este binevenit in orice situatie, eliminand grija firelor suplimentare.

Bateria portabila XB303 se incarca prin intermediul mufei USB-C, suportand standardul PD. Astfel un alt avantaj enorm si anume incarcarea rapida a bateriei externe. La aceste capacitati foarte mari este o problema reala timpul de incarcare al bateriei. Pentru a incarca rapid bateria folositi un incarcator rapid USB-C PD.

Printre singurele power-bank-uri din lume capabile sa alimenteze un laptop USB-C, bateriile din seria Xtorm XB3 sunt recunoscute ca fiind un flagship al power-bank-urilor.

Bateria externa Xtorm Voyager XB303 26.000 mAh face parte din gama inovativa si eleganta de baterii externe, din categoria XB3. Bateriile externe din aceasta categorie combina caracteristicile unice cu un design foarte bine gandit, care a castigat deja doua premii prestigioase: Red Dot Design Award si iF DESIGN AWARD.

Pachetul contine: bateria externa, 2x USB-C PD atasat magnetic, cablu incarcare USB-USB C, manual.

Verifica daca telefonul tau este compatibil cu tehnologia de incarcare QC (Quick Charge): Compatibilitate Quick Charge

Verifica daca IPhone-ul tau este compatibil cu tehnologia de incarcare PD (Power Delivery): Incarcare rapida IPhone

PREZENTARE GENERALA
Capacitate (mAh) 26000
Numar incarcari telefon (2000mAh) 13
Iesire 220V NU
Panou solar NU
Incarcare rapida (QC 3.0) DA
Iesire USB-C DA
Incarcare rapida (PD) DA
Incarcare WIRELESS NU
Specificatii GENERALE
 • Poate sa incarce laptop prevazut cu mufa USB C
 • Compatibil incarcare rapida PD pentru telefoanele IPhone mai noi de 8/8 plus.
 • extrem de compact si usor, putand fi purat cu usurinta
 • COMPATIBILITATE
  Incarcare rapida IPhone DA
  Android cu microUSB (Samsung, Htc etc) DA
  Iphone 7,8,X,Xs,Xr (incarcare normala) DA
  Laptop cu USB-C (MacBook, Dell etc) DA
  Apple Watch NU
  Laptop (220V) NU
  Telefoane cu incarcare WIRELESS NU
  Telefoane cu incarcare rapida (QC 3.0, QC2.0) DA
  CARACTERISTICI TEHNICE
  Dimensiune (cm) 17,9 x 9,2 x 2,3
  Greutate (grame) 520
  Numar iesiri 4
  Iesire 1

  USB-C (incarcare rapida PD)

  60W, 5V-15V/3A, 20V/2,25A

  Iesire 2

  USB QC 3.0

  5v-3A

  Iesire 3

  USB QC 3.0

  5v-3A

  Iesire 4

  USB C

  5v-3A

  Mufa incarcare USB C
  PACHETUL INCLUDE
 • bateria externa
 • cablu scurt USB C PD (2x), fixat cu magnet pe lateralul bateriei
 • cablu USB -USB C
 • manual
 • Garantie

  24 LUNI - PERSOANE FIZICE

  12 LUNI - PERSOANE JURIDICE

  Nota: Codul HTML este citit ca si text!
      Rau           Bun
  xtorm.ro © 2024

  Contacteaza-ne

  Locația noastra

  Str. Andrei Barseanu, nr.9, Bucuresti sector 3.

  031.805.66.74; 0731.048.232

  031.805.66.74

  Luni-Joi : 14.00-18.30 / Vineri : 14.00-17.00