Baterie externa laptop 45W Xtorm XB203 27000mAh

Cod produs: XB203


Singura baterie portabila capabila sa incarce laptop USB-c sau Iphone X sau Iphone XS prin incarcare rapida PD. Cu o capacitate de 27000mAh, mufa USB-C si 2 cabluri atasate magnetic aceasta baterie externa devine imbatabila!

549,00 Lei
-+
- Comparare produse -
Doresc raspuns in privat (nu se va publica)

Prima baterie portabila Xtorm dotata cu standardul PD – incarcare rapida Power Delivery si o capacitate suficient de mare pentru a incarca total un laptop USB-C 27.000mAh!

Cu o capacitate maxima de 27.000mAh bateria portabila XB203 poate incarca un laptop cu mufa USB-C sau poate incarca rapid un Iphone X, Iphone 8, Iphone XS, Iphone XR, Iphone XS Max. Deasemeni este pruintre putinele baterii portabile capabile sa incarce eficient un laptop MacBook sau alte laptopuri dotate cu standard PD (Dell).

Telefoanele, tabletele si laptopurile de generatie noua fiind echipate cu procesoare, memorii, placi grafice si ecrane extrem de performante au nevoie de un consum din ce in ce mai mare. Automat aceste dispozitive au fost echipate cu baterii extrem de performante s-a simtit nevoia schimbarii protocoalelor de incarcare. Incarcarea de tipul PD se pare ca a castigat lupta incarcarilor rapide de ultima generatie. Incarcarea PD a fost implementata de cativa ani de Apple atat telefoanelor IphoneX si Iphone8/plus cat si laptopurilor MacBook, Dell precum si alti producatori au implementat deja tehnologia de incarcare PD.

Bateria externa XB203, produsa de olandezii de la Xtorm, este un flag-ship al bateriilor portabile, reusind sa imbine portabilitatea cu o capacitate foarte mare (27.000mAh), sa includa specificatii tehnice precum incarcarea rapida PD (incarcare prezenta pe telefoanele Iphone, laptopuri Apple Macbook, laptopuri Dell etc), prezenta a doua cabluri fixate magnetic de corpul bateriei (cablu USB-microUSB si cablu USB-USB C), prezenta a 3 mufe USB de putere mare 3 x USB 5V-2.4A, echipare baterie cu mufa de incarcare USB-C PD (5V-15V / 3A, 20V / 2.25A) avand o putere totala de 60W.

Bateria externa are o capacitate de 27.000 mAh. Aceasta capacitate reprezinta o cantitate de energie foarte mare pentru a asigura incarcarea mai multor telefoane mobile sau tablete de mai multe ori pana la incarcarea unui laptop 100%. Ca avantaj major al acestui power bank il constituie raportul excelent intre capacitate si marime. Astfel avem o baterie cu o capacitatefoarte mare dar si o dimensiune foarte compacta.

Capacitatea bateriei de a alimenta si incarca pana si un laptop MacBook cu mufa USB-C sau alte laptopuri dotate cu mufa USB-C, o propulseaza in topul preferintelor clientilor activi, ce folosesc produse de top ce au nevoie de solutii incarcare portabile de calitate maxima. Trebuie evidentiat faptul ca bateria are suficienta putere pentru a incarca laptopurile, iesirea USB-C avand o putere de 45W! Foarte putini (vorbind cu generozitate) producatori de baterii externe se pot lauda cu o solutie de incarcare portabila a unui laptop MacBook sau Dell sau cu incarcarea rapida, mobila a unui Iphone X sau Iphone XS!

Cele trei mufe USB de 5V sunt capabile sa ne ofere un curent de maxim 2.4A pe fiecare sau un curent maxim de 3A in momentul folosirii in paralel. Aceste amperaje de obicei sunt cerute de tabletele Apple Ipad sau tabletele Samsung sau alte dispozitive ce nu sunt dotate cu incarcare rapida de tip Qualcomm insa folosesc multi amperi pentru incarcare. Pe piata sunt aruncate produse fara certificari, incarcatoare si baterii externe cu specificatii false. Astfel daca tableta sau dispozitivul are nevoie de 2A curent incarcare, si se foloseste un incarcator cu un amperaj de numai 1A, timpul de incarcare se va dubla ( de exemplu in loc de 3 ore, incarcarea va dura 6 ore sau poate chiar mai mult) existand riscul ca incarcarea completa 100% sa nu se realizeze corect si sa deteriorati prematur bateria interna a dispozitivului incarcat necorespunzator. Astfe, este necesara folosirea unui incarcator sau a unei baterii externe cu un curent de incarcare cu 30% mai mare ca cerintele producatorului.

Includerea unor cabluri de reincarcare USB-microUSB si USB-USBC, atasate magnetic de corpul bateriei portabil constituie un avantaj enorm si este binevenit in orice situatie, eliminand grija firelor suplimentare.

Bateria portabila XB203 se incarca prin intermediul mufei USB-C, suportand standardul PD ( 5-20V 3A). Astfel un alt avantaj enorm si anume incarcarea rapida a bateriei externe. La aceste capacitati foarte mari este o problema reala timpul de incarcare al bateriei. Pentru a incarca rapid bateria folositi un incarcator rapid USB-C PD.

Printre singurele power-bank-uri din lume capabile sa alimenteze un laptop USB-C, bateriile din seria Xtorm XB2 sunt recunoscute ca fiind un flagship al power-bank-urilor.

Bateria externa Xtorm INFINITY XB203 27.000 mAh face parte din gama inovativa si eleganta de baterii externe, din categoria XB2. Bateriile externe din aceasta categorie combina caracteristicile unice cu un design foarte bine gandit, care a castigat deja doua premii prestigioase: Red Dot Design Award 2017si iF DESIGN AWARD 2017.

Pachetul contine: bateria externa, cablu USB-microUSB atasat magnetic, ablu USB-USBC atasat magnetic, cablu incarcare USB C-USB C, snur prindere mana, manual.

PREZENTARE GENERALA
Capacitate (mAh) 27000
Numar incarcari telefon (2000mAh) 13.5
Iesire 220V NU
Panou solar NU
Incarcare rapida (QC 3.0) NU
Iesire USB-C DA
Incarcare WIRELESS NU
Specificatii GENERALE
 • Poate sa incarce laptop prevazut cu mufa USB C
 • Compatibil incarcare rapida PD Iphone 8, X, XS.
 • extrem de compact si usor, putand fi purat cu usurinta
 • COMPATIBILITATE
  Iphone 8,X,XS,XR (incarcare rapida) DA
  Android cu microUSB (Samsung, Htc etc) DA
  Iphone 7,8,X,Xs,Xr (incarcare normala) DA
  Laptop cu USB-C (MacBook, Dell etc) DA
  Apple Watch NU
  Laptop (220V) NU
  Telefoane cu incarcare WIRELESS NU
  Telefoane cu incarcare rapida (QC 3.0, QC2.0) NU
  CARACTERISTICI TEHNICE
  Dimensiune (cm) 17,6 x 10,5 x 2,55
  Greutate (grame) 633
  Numar iesiri 4
  Iesire 1

  USB-C (incarcare rapida PD)

  45W, 5V-15V/3A, 20V/2,25A

  Iesire 2

  USB

  5v-2.4A

  Iesire 3

  USB

  5v-2.4A

  Iesire 4

  USB

  5v-2.4A

  Mufa incarcare USB C
  PACHETUL INCLUDE
 • bateria externa
 • cablu scurt USB-microUSB, fixat cu magnet pe lateralul bateriei
 • cablu scurt USB-USB C, fixat cu magnet pe lateralul bateriei
 • cablu USB C-USB C
 • manual
 • Garantie 2 ANI
  Nota: Codul HTML este citit ca si text!
      Rau           Bun
  xtorm.ro © 2020

  Contacteaza-ne

  Locația noastra

  Str. Andrei Barseanu, nr.9, Bucuresti sector 3.

  031.805.66.74; 0731.048.232

  031.805.66.74

  Luni-Joi : 14.00-18.30 / Vineri : 14.00-17.00